Alla inlägg under november 2006

Av Kisse - 26 november 2006 13:22

Bildserie på latisen som inte "orkade" gå hem utan sov på vårat hallgolv istället...

Av Kisse - 26 november 2006 11:42

Helgen har gått fruktansvärt fort, fullt ös hela tiden. I fredags på eftermiddagen hälsade vi på vännerna (vars dop vi bara kunde gå på i kyrkan)och lämnade doppresenten. Efter det så fick vi främmande av våra vänner som väntar smått :)Själv drack jag lite cider och hade mest bara trevligt andra blev lite för överförfriskade...inga namn nämna....men han heter Stefan *hahaha* Han somnade på hallgolvet och blev kvar över natten. När vi vaknade på lördagsmorgon låg han fortfarnde på soffan. Trött och lat säger Stefan som anledning att han inte gick hem...har några hundra meter hem :)Lördagen var ju dop dagen...först lilla Tindras dop klockan tolv och sedan systersonens dop. 1 ½ timme i kyrkan den dagen över gick sedan till mindre kristliga händelser...syster och hennes man bjöd på tre rätters med vin till. Vi fortsatte sedan våran kväll på pubafton och sedan in till sundsvall och åt på max...vi som skulle sluta med onyttigheterba. Petter är bakis idag så han vill ha pizza...*hmmm* vi blir inte bättre vi...Mamma, pappa och lillebror missade dopet pga att dom tagit fel på tiden, var helt säker på att dopet började klockan två så när min storebror ringer och frågar vart dom är så är dom i lugn och ro på väg ut i bilen...jaha men dopet är ju klart nu....oj oj oj så snopen dom blev. men kom ju till dopfesten direkt istället och sen fick dom kolla på digital kameror och se bilder från dopet.Blir vattengympa idag, Carro ringde precis. Min tur att köra, sist jag skulle med var det min tur att köra men då la jag ju bilen på tak istället. Ska träna väldigt försiktigt idag men måste verkligen komma igång med att röra på mig igen.

Av Kisse - 24 november 2006 11:27

Två tvåor blev lagade på bilen igår, strålkastarena eftersom det bara var att byta lampor och justera lite. Idag blir nog olje byte eftersom en vän till oss som är bilmekaniker även han trodde det var felet och inte kallstartsventilen.Idag ska jag slå in doppresenter, dopkorten är klar. Har några samtal att ringa idag åxå. sen ska jag försöka plugga lite åxå. Har en tenta nästa lördag jag måste börja läsa till.Stereon kom in i bilen idag, funkar!!!! Pratade med storebror igår som hade en kabel till mig..*hihi* snäll bror. Hane hane kabel som jag kallar den behövs att sätta mellan mp3-spelaren och bilstereon.Hoppas på att få lite främmande ikväll. Pratat lite lätt med ett par vänner som vi inte så ofta umgås med om dom hade lust att komma och hälsa på. På lördag bli det ju som sagt dop hela dagen och kvällen. Syster ska bjuda på mat efter dopet. Blir lite vin åxå så ska fixa chaufför har vi tänkt. Men vi är alltid ute i sista minuten med sånt så fixar väll det på lördag ;)Idag ska jag laga mat har jag bestämt, nu får det vara slut på onyttigheterna...köpte en påse ostkrokar igår som jag och Petter delade på...*mmmm* så gott...men *åååh* så ont i magen jag får. Åt i alla fall så många att jag inte vill ha nu på ett tag så det är ju bra i alla fall. Bättre fuska jätte mycket på en gång än lite då och då.Ska jobba två dagar nästa vecka åxå, dom ringde igår och frågade och var inte så många timmar så tror jag klarar det bra fast jag ska plugga till tenta. Måste skriva klart mitt CV så jag kan börja söka jobb...mycket som ska göras så här har jag inte tid att sitta i alla fall. Hade bestämt mig för att ringa och boka kyrka idag till bröllopet men ångrade mig är inte riktigt säker på att jag har rätt nummer, måste höra med syster om det där före.

Av Kisse - 23 november 2006 15:25

Besiktade bilen idag, här kommer resultatet:Fordonet har följande fel:1. Strålkastare halvljus, vänster, ljusbild felaktig/bländande2. Strålkastare halvljus, höger, inställning för hög,3. Färdbroms hjulbroms, fram, bromsverkan pulserande4. HC-halt tomgång, för hög5.CO-halt förhöjd tomgång, för hög6. Kopplingsdel demonterbar, låsning osäkerHelt otroligt med tanke på att förra besiktningen var det 7 tvåor, dom flesta på bromsar bak, men även fram. Den enda vi inte hunnit fixa som vi visste var den sista tvåan. Är nämligen dragkrog på denna bil som man kan ta bort (förstår inte varför man ska kunna ta bort dragkroken)och på den ska det finnas ett grönt handtag som saknas på våran därför vi får tvåa på den.Strålkastarljusen var lamporna som gått sönder så byter vi lamporna är dom två fixade. Halterna som är för höga beror troligen på att oljan i bilen blivit gammal trodde besiktningsmannen men Petter tror att det är nått fel på kallstartsventilen...ska i alla fall byta olja och se vad som händer. Så problemet är nog halterna hur man ska få till dom kan ju inte kolla hemma när det blir bra heller utan bara att chansa att man hittat felet och åka på besiktningen och prova. Måste ju även få till bromsarna fram, troligen skivorna som är ojämna.var hem till syster efteråt eftersom Petter blev bebis sugen och ville snosa på systers bebis, det säger då inte jag nej till då tog en fika där:)Nu ska jag ta fram min låda med pyssel och göra ett dopkort till lilla Tindra :)Blev mat på max...måste verkligen komma igång med att ut och gå. Snart har jag väll gått upp mina kilon igen eftersom jag inte gjort nånting på flera veckor och mest bara ätit skräpmat. Blir lätt så när Petter är hemma, då blir vi bekväma. Min bilstereo har kommit :) Så ska nog försöka sätta in den i bilen ikväll, tyvärr går det inte att koppla in min mp3-spelare i den...*suck* varför är det alltid så när jag köper något??? Måste köpa en kabel att ha mellan...får se om jag orkar bry mig eller om jag stoppar ut en hög skivor.

Av Kisse - 22 november 2006 22:03

*jippi* Har fått tid till besiktningen. Ska in imorgon med bilen min. Kommer säkert få någon tvåa ändå men ska bli så skönt att få köra den igen.glömde titta på LOST ikväll...*suck* Jag är hopplös, kollar aldrig på tv så glömmer lätt mina serier som jag försöker följa...*hmm* Följer bara LOST just nu åxå så blir ju typ aldrig tv tittande. Bara till att vara uppe på söndag natt eller om det är måndag natt reprisen sänd på, måste kolla upp det.Får inte glömma att ställa på bilen och fixa försäkring innan jag far imorgon. Ska ringa bildemonteringen åxå och höra hur mycket jag får för fiaten.Nu ska jag plocka fram lite kvällsfika till mig och Petter blev inget hälsa på ikväll hos vännerna men ska passa på att svänga in på stan imorgon och köpa doppresent til lilltjejen som ska döpas så kan vi lämna den när vi hälsar på istället, testar nog åka dit imorgon. Måste göra ett fint dopkort åxå :)

Av Kisse - 22 november 2006 17:37

Så då kvar det klart då, blir inget examensarbete just nu, eller får inte kliva upp med det i alla fall. Utan ska försöka v. 8 istället. Kommer inte hinna klart itid i alla fall. Träffade handledaren och gick igenom en massa och är helt klart nöjd med träffen ändå, känns mycket bättre nu. Kommer fortsätta arbeta med examensarbetet denna vecka men nästa vecka blir det bara tenta plugg.Träffade sjukgymnasten Robert efter det. Ryggen är som han beskrev det ett stor blåmärke fast det inte syns på utsidan. Sa att jag kan räkna med att ha känningar i ryggen upp mot 4-6 veckor efter volten. Men tyckte jag skulle börja träna men bara ge 60-70 %. Så på söndag blir det vattengympa fast försiktigt:)Höger sida som är mest mörbultad men det visste ju redan jag...men han sa att eftersom min stelhet gått över så fort behöver jag inte vara orolig över någon whiplashskada.Åkte hem och åt älgskavsgrytan och sedan var jag ner på affärn och köpte gardiner, fina i mocca stuk. Satte upp ljus"gardinen" på en gång. Så mysigt i sovrummet nu, riktigt nöjd :)Näpp nu ska jag och Petter åka och hälsa på några vänner till oss, tacka ja till att gå på deras dotters dop i kyrkan men hoppar över fikat efteråt då vi ska på min systersons dop en timme efter. Mycket kyrka den dagen för våran del.

Av Kisse - 22 november 2006 10:43

Väntar på att kaffet ska bli klart...såå trött. Gjorde iordning middagen tills ikväll redan igår kväll eftersom jag vet att jag blir sen hem idag, gjort älgskavsgrytan. Var väll så där tycker jag men både stefan och petter tyckte den var god. Provsmakade ju lite till kvällsfika :)Blev klar med bilen igår, kan man nog säga. Det som saknas nu är nya vinterdäck och nya hjulmuttrar. Hoppas att Petter fixar det idag när jag är borta. Finns visserligen ingen tid för besiktning heller..*suck* Första tiden är den 7 december nu...

Av Kisse - 21 november 2006 17:01

Mätt i magen och oj så trött jag blev. Ska ut i garaget och skruva på audin förhoppningsvis blir den klar ikväll, kan ju alltid hoppas. Imorgon ska jag träffa min handledare och gå igenom mitt examensarbete så hoppas jag hinenr skriva lite mer på det åxå. Hittat ett jobb jag ska söka åxå så måste börja med mitt CV. Dags att börja söka en hel del jobb nu så man får tag i något till januari. Jag vill ha jobb nu!!!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2006 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards