Alla inlägg den 27 augusti 2009

Av Kisse - 27 augusti 2009 21:53

Filip behöver igentligen inga kläder men denna tröja från Lindex är ju bara för härlig tycker jag, Filip är verkligen en Emil busunge så den skulle passa herren i stl 92.



Även detta tuffa motorsågsset ligger nog rätt högt på Filips önskelista ;) Kusinen Axel har ju nämligen en som han gärna leker med när vi är där.

 

Bilden är lånad från shopping4net och där kostar setet 234:-, inte så farligt tycker jag, det är ju bosch ;)

Av Kisse - 27 augusti 2009 15:50

Kommer på mig själv med att jag sätter mig ner hela tiden, så fort jag går förbi något som går att sitta på så sitter jag rätt vad det är där ;) Känns i hela kroppen att jag är höggravid.. 37 dagar till känns faktiskt lite som en evighet så nu har jag bokat in en hel del så tiden ska gå lite fortare.


Först ut har vi på fredag då är det 25 år kalas vi ska på, Petters lillasyster Carro fyller år och bjuder på smörgåstårta *mums*, Linus dop på lördag och sedan till veckan är det klipptid, barnmorskebesök, fotografering av magen, en sväng på stan för att hämta Ossians dop present eftersom vi ska på hans dop nästa lördag, dessutom ska jag se om jag kan lyckas klämma in en tvättdag hemma hos storebror (har en hel del stort och täcken som behöver torktumlas) och sen ska vi åka hela familjen hem till Jenny och fota oss lite där eftersom hon är helt klart BÄST på det ;) 


Veckan efter det åke Petter och jagar hela veckan och jag får helt enkelt se om jag orkar vara hemma själv med Filip eller om vi flyttar till mamma och pappa (mormor o morfar) den veckan, den veckan ska det nämligen bakas bullar åxå till Filips födelsedagskalas och bebisfika, man ju en hel del främmande när det kommit en liten bebis och vi som har STOR släkt brukar få huset fullt rätt som det är :)


Av Kisse - 27 augusti 2009 12:07

Idag är vi lite sega, försöker landa lite här hemma genom att röja lite här och var vilket leder till kaos i hela huset...jätte smart... eller inte men jag hoppas någonstans få lite ordning på papper och i skrubben eftersom jag känner att jag tappat kontrollen helt och hållet över sånna saker som jag förr hade stenkoll på.


Nästa steg är att ta tag i garderoberna i hallen för rejäl rensning av vinterkläder, prova vad som funkar denna vinter åxå och ta en koll på vad vi ska efterlysa hos syster och vad som kanske måste inhandlas innan vintern.


Steget efter det är att åka på ikea och köpa den byrån och skoförvaringen och flytta garderoberna ut till grovingången, dit längtar jag så ju fortare jag rensar ju fortare får jag inreda ;)


Sparkat igång mannen nu, idag ska det borras hål i taket upp till övervåningen eftersom det ska dras värme till övervåningen i ett av hörnen i badrummet, *dubbeljippi* då det förhoppningsvis leder till värme uppe och ett färdigt hörn i badrummet :)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards