Direktlänk till inlägg 8 juli 2010

Semester 2010

Av Kisse - 8 juli 2010 11:34

Jaha då var semestern över eller har den bara börjat är ju frågan????


Vi har iaf varit iväg på en liten familjetripp bara vi, välbehövligt, skönt och roligt. Vi har sovit på hotell och varit på Furuvik, värre än så behöver det inte bli med små barn!

         

Åkte i tisdags, ner till Gävle, passade på att åka när barnen skulle sova middag så den delen lixom skulle vara avklarad och checkade in vid 15.00 fick vårat mega stora rum (kändes det iaf som), kanon bra!!! Ett sovrum och ett allrum med bäddsoffa, tv i båda rummen och badkar!!!! Pool fanns i källaren men lite för kallt vatten (svalkande enligt mig) så att grabbarna hellre valde bastun innan vi stack iväg och åt middag inne i Gävle centrum. Filip envisades att ropa "En drake" varje gång vi såg Gävle bockar ;) Förklarade att i Sundsvall har vi DRAKAR i Gävle har man BOCKAR...   "En drake"... "en till drake"... "mamma, en draaake"... och vatten Filip stora faschination i livet VATTEN!

     

Efter en god natts sömn, hade med resesäng åt Lukas och det gick super bra men han sov ju i den förra helgen hos mormor och morfar åxå, åt vi brak hotellfrukost och sedan vidare till FURUVIK! För tre år sedan gick jag där med Linda och hennes son Jakob och Filip liggande i magen, stonkande och stönande (Här skrev jag om det), lika varmt denna gång så vi hade verkligen tur med vädret varmt men ändå inte olidligt. Det var svalkande skönt när vi avslutade dagen med att bada i deras stora äventyrsbad dom byggt upp där. Filip blev dunder lycklig och ville absolut inte åka hem. Bild bomb får tala för sig själv. Filip är en kavat kille som matat alla djur kan kunnat får, getter och kameler, vi har åkt karuseller och haft en bra dag helt enkelt med mycket glada och nöjda barn!

       

Fördelen med viben är ju att vi bygger om den precis som vi för stunden behöver, sufletten sattes över Filips ben för att skydda mot den stekande solen, Lukas sov där under och fick sedan överta tronen när Filip sprang hos fåren och getterna.

  


      

     

   


  

    


  


  

Högst upp i tornet var det en stor tunna som fyllde med vatten och var tredje minut tömdes ut så en rejäl kaskad av vatten kom, överallt sprutade det vatten och jag kan inte låta bli att tycka det är lite läskigt men Filip älskade det på den övre bilden står att med en vatten slang och sprutar vatten.

    


Jag och Filip högt upp i tornet.  Tyvärr är jag verkligen en chicken då det gäller sånna här anläggningar och törs inte åka, pappan i huset ännu värre då han inte ens klev ner i vattnet.... Filip var dock nöjd med att springa omkring och leka med att sprutande vatten. Rätt kallt i denna bassäng men i den djupare var det varmare och sedan finns den lilla barnpoolen kvar  där det inte sprutar vatten och lite mer kissvarmt vatten finns ;)


      


  

 
 
Linda

Linda

8 juli 2010 17:17

Ser ut som ett jättehärligt ställe. Som barn var jag alltid på Skara Sommarland, det var sommarens höjdpunkt tyckte jag :-).

http://chagak.blogg.se

 
Therese

Therese

8 juli 2010 19:30

Gud vilka härlig bilder.. Vi ska oxå åka dit nu i juli... :D Vi längta otroligt hela familjen.. :D
Ni verka ha hafrt en lyckad semster. Vad gjorde ni mer än furuvik om man få vara nyfiken.. ?;)

http://www.enlyckligmamma.blogg.se

 
Kristina

Kristina

9 juli 2010 16:45

Svar till Therese: Eftersom barnen är så pass små satsar vi detta åt på mindre utflykter så i Gävle gjorde vi inget mer än gick på furuvik det räcker gott och väl åt så små barn!

Men det var jätte mysigt där så jag tycker verkligen ni ska åka dit och ta med badkläder!!!

Svar till Linda: Ja det är verkligen kanon på furuvik och med nya badet blev det ännu bättre :)

http://kissegirl.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Kusin Anna

12 juli 2010 07:30

men vart har du tagit vägen, saknar uppdatering på bloggen ju !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards