Alla inlägg under februari 2013

Av Kisse - 24 februari 2013 21:43

 


Våra söta fina ungar, våra omtänksamma, snälla, busiga vildar!


Det finns inget som är så underbart som att få se er växa upp!

Av Kisse - 24 februari 2013 12:43

     


Jag älskar ullkläder åt barnen och blev så glad när våran ica affär sålde ut Pierre Roberts ullunderställ för halva priset och passade på att köpa till nästa år. Tog ett par 86/92 till Edwin och 110/116 (fanns tyvärr inga större) men så när jag kom hem och öppnade dom visade de sig att de var jätte stora och 86/92 passar Lukas NU ;) Så då passar 110/116 Filip nästa år. Detta betyder att vi har ullställ till alla barn nu.


Lukas har plåster över naveln då han har en inflammation i naveln som behandlas.

Av Kisse - 23 februari 2013 22:07

Jag ÄLSKAR Mamma Mu, sagorna är ju såå roliga ;) Jag har nästan alla böcker (saknar nyaste), cd sagor, pussel, Mamma Mu och kråkan som gosedjur m.m Det är verkligen min humor ;)


Så när jag såg att det skulle bli en teaterföreställning här i närheten bestämde jag direkt att jag och barnen skulle gå. Men vi gick faktiskt hela familjen.


       


Kråkan var verkligen jätte rolig, "flög" fram i salongen ;) Hela föreställningen var rolig och fångade barnen dels för de flesta barnen kan många sånger från Mamma Mu och fick sjunga med och göra rörelser men även hjälpa Mamma Mu att ropa på kråkan när han surade ;) Sen fick två barn ur publiken komma upp och hjälpa kråkan.


Alla barn som ville fick sedan komma fram och få en målarbild att ta med hem :)

Av Kisse - 22 februari 2013 22:12

Lukas får somna i soffan på fredagskvällar eftersom han inte orkar vara vaken hela gladiatorerna så Sylvester passade på att mysa :)

Katterna får nämligen inte sova i barnens sängar även om de ibland kryper upp i smyg men då endast i fotänden. Själsängen, korgen och barnvagnen är däremot helt bannlyst!

Av Kisse - 22 februari 2013 21:19

Känns bra att vi fått till en mysig fredagsrutin med lite gott och gladiatorerna. Idag var Edwin inte lika samarbetsvillig utan gnölat och varit famnbebis men tillslut blev han nöjd och somnade gott i korgen. Petter är hos sin lillebror och hjälper honom så jag är själv med alla tre denna fredag med.

Men snart är det dags att gå i säng, imorgon har Filip simskola och sedan ska vi iväg på en annan spännande grej ;)

Av Kisse - 21 februari 2013 21:58






Vilken mysig dag vi haft idag, intensiv med sammanlagt 9 barn men allt har gått jätte bra. De stora barnen har lekt fint tillsammans och småttingarna lät mammorna äta i lugn och ro ;) De stora barnen fick äta före oss vuxna, barnvänliga korv/spagettidjur och sedan åt vi kycklingpaj när barnen lekte och bebisarna sov :)


Är ju helt otroligt att vi fyra vänner har fått barn så tätt inpå (inom tre månader), alla barn har någon som är jämngammal då det skiljer drygt ett halv år mellan de större. Grymt häftigt, jag är stolt över oss alla. Vi har allihopa kommit så långt i våra liv, välutbildade allihopa med fina familjer!


   

Tre nya tillskott i vänkretsen Alma, Sebastian och Kyra. Det ska bli underbart att se er växa upp <3


Av Kisse - 20 februari 2013 15:55

Bloggen går lite på sparlåga då jag grejar en massa här hemma och sen tar ju de tre barnen rätt mycket tid ;)  Dessutom var det ju tisdag igår vilket innebar vattenspinning för min del. Känns så himla skönt att ha kommit igång samtidigt är det enormt jobbigt att lämna Edwin. Igår hade han dessutom varit ledsen och hungrig men Petter visste ju att jag var på väg hem men det är ju jätte jobbigt att höra att han inte varit nöjd och jag anklagar såklart mig själv. Kanske är det för tidigt att lämna honom redan... samtidigt är det så kort tid och jag matade honom precis innan jag åkte men ändå hann han bli hungrig.. är ju svårt i början när man inte riktigt kan bestämma mattider och vet när han blir hungrig. Oftast äter Edwin med tre timmars mellan rum men ibland två timmar, ibland bara en timme... det beror alldeles på och när jag är hemma matar jag honom när han är hungrig, när han är törstig eller bara har behov av närhet. Det fanns ju bröstmjölk i frysen så det går ingen nöd på honom men ÄNDÅ... mammahjärtat gör ont.


Jag har bokat in mig nästa vecka också så vi får väll se...


Annars så har jag både tapetserat och målat uppe i hallen och väntar på att maken ska lägga klart golvet... flyttat runt lite möbler och försökt få lite ordning på förvaring. Det är verkligen något vi har dåligt av i detta hus, det finns ingenstans att göra av grejer, urväxta kläder, leksaker som inte leks med för stunden etc.


Filip har gått på förskolan denna vecka så mellan varven har jag lekt med Lukas också.

   

Lukas med favoriterna små lego och Pippi.


 

Mycket långhårig knasunge ;)

Av Kisse - 20 februari 2013 15:34

 


Första riktiga barnvagnspromenaden, som jag längtat!!!


Jag tog med Lukas och Edwin och mötte Zanna med Alma och Alfonz och gick på promenad genom byn!Tok längtar efter vår och ren asfalt nu, och skogsvägar och löpning. Fy vale vad skönt att känna att jag har energi. Otroligt skönt idag -4 grader men strålande solsken, super vinterdag på bästa vis men som ändå väcker vårlängtan :)


    


Härlig att använda phil&teds igen. Grymt nöjd med den vagnen!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards