Alla inlägg den 10 mars 2010

Av Kisse - 10 mars 2010 20:31

För ca en månad sedan lärde sig Lukas vända sig från rygg till mage men "glömde" sedan av sig och vänder sig fortfarande inte själv, alla barn är olika jag vet det och är inte alls orolig jag vet att han kan när han vill men blir bara så förvånad för varje gång man hjälper honom att lägga sig på mage är det som en helt ny värld öppnar sig och han blir tok glad, tills han blir trött vill säga, då blir han tok arg istället. Han har humör, lik mamma säger pappa, lik pappa säger mamma... Stefan säger att våra barn kan inte få annat än humör då vi är samma lika både jag och Petter ;)


     

Dreggelbebisen Lukas inspekterar en av bilarna han fick i julklapp av farfar och Aina eller var det från farmor Märta? Jag brukar ha full koll men det var lite rörigt i julklapps öppningen ;)


Nu tänkte jag be om lite hjälp, är det någon som sett dessa tygklossar (ja jag är tjatig) de har en flik på ena sidan och är inte som vilka tygklossar som helst med andra ord ;) Märkes heter K´s kids, vill verkligen ha dessa till Lukas men vet inte hur jag ska få tag i de... barnens hus i Sundsvall har haft de eftersom de finns på drakborgen... men barnens hus personal verkar helt oförstående... jag har letat på nätet men jag går bet... HJÄLP MIG!

     

Sötaste gudsonen leker med de underbara klossarna på drakborgen :)

Av Kisse - 10 mars 2010 18:49

När vi vann våran super vinst från IOB butiken hade jag två egna önskemål och det var halkstrumporna och en The wean machine och jag fick ju båda sakerna jag önskat :)


IDAG har vi invigt the wean machine och jag är så himla nöjd, visst så länge man bara är hemma duger en tallrik och gaffel lika bra MEN i skötväskan måste den bli super den kommer definitivt ligga i min skötväska.


Idag när vi invigde den blev det BANAN. I med en lagom bit skalad banan och pressa, sedan bara att mata och slutligen stänga igen locket, perfekt om man är borta då kan man diska den när man kommer hem och man slipper kladd i plastpåsar som man annars släpar med sig :)


        

Lukas gillade dessutom banan idag :)


The wean machine finns hos IOB butiken för 229:-


Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards