Alla inlägg den 23 september 2012

Av Kisse - 23 september 2012 18:09

På lördag (nästa vecka) ska vi ha kalas för båda barnen. De fyller år med 4 dagar mellan så det fungerar perfekt att slå ihop och ha endast ett kalas. Iår har barnen fått vara med och välja och det ska bli lite annorlunda mot de tidigare åren. Mycket att fixa och trixa med men jag tar lite för var dag så nu är det inte så mycket kvar. Petter kom hem rätt tidigt idag och tog barnen så jag har kunnat baka ifred så all bakning är nästan klar. Härligt när bulldoften sprider sig i huset men ack så trött min rygg är.



Nu hoppas jag att vi håller oss friska allihopa så det blir av det här dundrande kalaset. Jag tror att jag ser fram emot det lika mycket som barnen. Jag älskar när jag får hålla på att pyssla med sånt här :)

Av Kisse - 23 september 2012 15:39

Jag skulle verkligen vilja ha ett äppelträd, ett (helst flera) stora äppelträd i trädgården sånna där gamla, knotiga fina äppelträd. Våran gård är sjukt tråkig men det jag saknar allra mest är just äpplen!!!


Mina barn älskar äpplen, jag äter sällan äpple då jag får ont i magen av det med jag gillar äppelmos på gröten. Så brukar beställa äppelmos av mamma varje år men iår fick jag för mig att vara husmoderlig och göra den själv ;) Tur att vi har syster som har många äppelträd så vi passade på att plocka när vi var där i fredags och åt middag med dom. Var ju jätte länge sedan vi träffats igen då Lukas var sjuk sist när det var kalas.


       


Äppelmoset blev ju såklart inte lika god som mammas, finns ju inget som blir godare än mammas ;) Men den duger på min gröt!

Av Kisse - 23 september 2012 15:31

Jag är trött om kvällarna, inte konstigt alls och eftersom jag bestämt mig för att dra ner rejält på tempot så har jag börjat läsa på kvällarna. Jag älskar att läsa och läser så klart på tok för länge varje kväll. Lägger barnen i god tid då får jag lite extra tid medans de somnar ;) Läser ändå för länge och sover lite för lite så jag har varit väldigt trött i veckan i alla fall ;)


Det smittar av sig på barnen i alla fall...


 

Lukas låtsas vara mamma som läser i mammas säng :)


 

Glad fis som ska få sova i mammas säng :)


 

Det får man när pappa är och jagar ;) Filip valde att sova i sin egen säng och båda barnen somnade inom 10 minuter. Skönt!!!


Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards