Alla inlägg under september 2006

Av Kisse - 30 september 2006 20:20

Blev pizza till middag..*hihi* Hade lovat mig själv att inte äta pizza förrän efter tentan (nästa fredag) för att belöna mig själv men orkade inte göra mat.Får väll sätta mig på cykeln och trampa ett tag!

Av Kisse - 30 september 2006 16:18

spårat med Eka igen, gick inget vidare, var bara intresserad av att dra upp mot skogen. Kan ju vara så att det är något där som har vind av och hellre vill gå i vind än följa ett tråkigt blodspår jag lagt ut. Testar någon dag till veckan igen och ser om hon är mer intresserad då.Var till camilla och Tyrone och hälsade på i förmiddags, tog med Max (6år) hit upp och bakade mumsiga äppelmuffins. Sen åkte vi ner till Camilla och Tyrone och fikade där.Dags att börja med middagen nu och sen ska jag sätta mig och läsa. Tänkte spendera resten av lördagen med att läsa och få ner några rader på examensarbetet.

Av Kisse - 30 september 2006 10:27

Tydligen missförstod jag något igår för i tidningen stod det att älgkon dött på plats och att det bara är kalven/kalvarna som irrar omkring. Testade gick spåret som är på gräsmattan med Eka idag men visade ingenting. Inte alls intresserad idag så är troligen något annat spår, grävling eller nått sånt. Eka bara lekte och visade ingenting så ska ta och lägga ett spår till henne i eftermiddag istället.

Av Kisse - 29 september 2006 23:30

Var till carro och åt middag idag sen tränade vi. Efter vi tränat tyckte vi att vi gjort oss förtjänt av lite helg gott så åkte på statoil. När vi kom ut därifrån stod en bil med släp utanför med en stor älg på släpvagnen. Erik gick fram och pratade med karln visade sig att det varit en trafikolycka precis utan för våran infart till huset och att han fått spåra älgkon som blivit påkörd. Han berättade även att hon hade mycket mjölk i ljuvret så troligen har hon två kalvar som irrar omkring här nu och letar efter sin mamma.Jag åkte hem och kröp upp i soffan med en chips påse innan jag gick ut och hämtade hundarna i hundgården. macken är så snäll att han går lös här hemma på gården men Eka går i koppel, så kopplade henne och gick ner mot huset. Gick en sväng på gräsmattan för att kissa henne och oj så intresserad hon blev av gräset, jag kollade runt omkring och tyckte buskarna såg konstiga ut så hämtade ficklampan och ja det har gått älg på gräsmattan. Macken sprang åxå omkring och nosade.Eftersom Eka var så otroligt intresserad är risken stor att det varit älgmamman som vinglat omkring här på gården innan hon blev skjuten. Ska kliva upp tidigt imorgon och spåra lite med Eka och se hur det ser ut längre in i buskarna, om jag kan se något blodspår och se hur Eka uppför sig.Lite spännande tycker jag, måste lysa med stor lampan innan jag går och lägger mig för att se om det står några kalvar på lägdan.

Av Kisse - 29 september 2006 16:12

Nu är det verkligen höst. Längtar oerhört mycke tills nästa höst då det blir bröllop! Varit hos grannen och pratat lite bröllopsklänning igen, det är hon som ska sy den. Pratade lite blommor åxå. Vill att tiden ska gå fort nu så jag kan börja planera mer...ganska säkra på att bröllop blir den 6 oktober nästa år. Har lite svårt att bestämma datum men blir sista helgen i september eller första helgen i oktober i alla fall men lutar som sagt åt det sista.

Av Kisse - 29 september 2006 10:50

Kollat igenom tentan, har ingen jätte panik ännu och har bestämt mig för att inte kolla mer på tentan förrän på söndag kväll. Ska läsa lite idag i en av böckerna till tentan och sen ska jag läsa och skriva lite på mitt examensarbete i helgen istället. Sitter och dricker vitaminer allt för att försöka bli lite piggare, kan inte förstå varför jag är sååå fruktansvärt trött. Jag har alltid varit nattuggla men samtidigt brukar jag ha lätt förr i alla fall att kliva upp på morgonen men det har jag verkligen inte nu. Jag hör inte ens klockan på morgonen utan måste ställa två onm jag verkligen ska upp.Regnar idag åxå inte kul att sätta ut hundarna i hundgården då men dom verkade inte bry sig, lika glada i alla fall! Ska passa på att städa idag men nu ska jag äta frunch.

Av Kisse - 28 september 2006 23:18

var på Ikea och köpte en massa till hemmet,*Några hyllor, till mina böcker om min mamma mu och kråkan.*STORA kuddar till soffan*Nya överdrag till kuddarna som förrut låg i soffan och nu ligger på min säng.*En kaffe/tekanna, blir så gott te i sån tycker jag.*Små påsar i tyg som jag ska göra sagopåsar av, bra att ha när jag ska ut och jobba.*Glödlampor, saxar, slev, två burkar (att ha lös te i), ljus och säkert något mer skäp som Petter brukar kalla det, bra att ha säger jag...Köpte en sportbehå idag åxå så sportandet kan börja på allvar...*hihi* Nu finns det inga fler ursäkter. Så imorgon ska jag ner till Carro och träna igen och på söndag blir det vattengympa *längtar*.Petter har åkt och jobbat så har svårt att gå i säng ikväll men är väll dags nu eftersom min hemtenta skickas på mailen klockan 8.00 och det är bara att bita i det sura äpplet och börja...känner ångesten komma krypande redan och det är en vecka tills den ska lämnas in...*hua*.

Av Kisse - 28 september 2006 10:49

Försovit mig idag. Petter for vid sex så jag tänkte jag sover i alla fall till åtta innan jag kliver upp och ja...gick ju som vanligt...telefonen ringde tjugo över tio, -Hej sover du?....ööh ja ja.Blir lite läsa idag jag som skulle läsa så mycket. Det var Carro som ringde hon hade tagit på sig att jobba några extra timmar så jag ska passa Irma en stund när hennes (Irmas)pappa måste åka på jobbet. Så ska hämta henne vid två och göra sen lunch åt oss då så vi klarar av att gå på Birsta och shoppa sen.Har ringt till djurkliniken idag och beställt mer smärtstillande till Eka, skulle komma på apoteket imorgon. Ger henne ½ tablett när hon blir halt och idag är hon lite halt igen. Fast inte alls så farligt med tanke på hur mycket hon jobbade igår. Allt börjar kännas mycket lättare med henne nu.Hoppas verkligen våran olycksdrabbade tid är över nu. Att vi får ha friska pigga hundar och katter ett tag. Det är ju helt otroligt vad vi fått gå igenom den senaste tiden. Det första Eka gjorde när hon kom till oss var att skära upp ett stort sår på bogen, som vi fick plåstra om tills det läkte ihop fint, nu varken syns eller känns det något där. Sen gick hunden och bröt benet, helt otroligt att hon lyckades. Bryta båda benpiporna rakt av, på en lördag. Hade nog slutat med att vi fått åka till Uppsala i alla fall men på en lördag, då vi skulle ha gått på ett par vänners bröllop...Sen macken med sin böld och Sixten som försvann, det räcker för en låång tid nu!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2006 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards