Alla inlägg den 30 januari 2008

Av Kisse - 30 januari 2008 23:22

Har hunnit en hel del sedan sist. Filip har fått sina naglar klippta, tar längre tid än man tror eftersom det är så otroligt pillrigt... små fingrarna. Filip har badat. Jag har tvättat två maskiner tvätt och hängt den ena...hoppas hinna den andra innan jag ramlar i säng.


Macken fick ligga med benen i kors tills Filip somnat sedan följde jag med honom ut i mörkret. ibland känns det jobbigt att ha hund speciellt på kvällen när det är mörkt och man är ensam...tur att Macken i alla fall går lös så jag slipepr följa med honom hela vägen ut i mörkret.


Betalat räkningarna...INTE kul. Usch värre månad än jag trott... kollat upp karta så jag hittar till Iggesund imorgon.


Filip somnade vid nio men har redan hunnit vakna två gånger och fått påfyllning en gång. Hoppas han sover lite längre innan han vaknar nästa gång men blir väll lagomt tills jag nästan somnat.. brukar aldrig slå fel. När jag själv lägger huvudet på kudden och känner vad trött jag är då vaknar han.


Petter kommer KANSKE hem redan imorgon, längtar otroligt mycket efter honom nu så vore så skönt. Jag har blivit lovad sovmorgon då!!! men ingenting är klart ännu, klarar ju av att vänta tills söndag åxå... vore ju bättre för våran ekonomi om han jobbar.


Nä måste ner och ta en macka. Du hade rätt om brödet A-K, det smakade inte lingon så det var gott.

Av Kisse - 30 januari 2008 18:27

Idag har vi varit på kyrkis var roligt att träffa en massa nytt folk. Blev många intryck för filip så han blev lite grinig vid elva men så somnade han och jag fick fika i lugn och ro tills han vaknade. Var kvar där tills klockan var typ kvart över tolv sedan åkte vi på affären och handlade men klantlåset jag hade glömt att kolla hur mycket pengar jag hade på kontot... så stod där i kassan och köpet medgav inte... bara att åka hem och sätta över pengar :( Blir så less att jag aldrig lär mig att banken drar pengar... jag kollade nänligen igår kväll och då hade jag pengar kvar på kontot.


Åt fiskbullar till lunch...*mmm* å gott men fick ont i magen och blev dålig efter så jag och Filip tog en vila på sängen :)


Nu ska jag försöka få lite gjort här hemma, håller på att tvätta en maskin tvätt. Imorgon ska vi ju bort och ränna igen. På bvc och väga först och sedan vidare till Iggesund och göra hand och fotavtryck. Måste kolla upp adressen vart det ligger åxå. Näpp sonen sitter i babysittern och kollar på barnprogram så ska nog ta och göra honom sällskap ett tag.


Filip har lärt sig vända på sig nu så nu tar han sig av fällen själv men så fort han hamnar utanför blir han ledsen och idag lyckades han dessutom slå näsan i golvet då blev han ledsen kan jag lova. Så roligt att se vad han är med och grejar nu. Uppskattar verkligen sina leksaker nu åxå...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards