Alla inlägg den 21 februari 2008

Av Kisse - 21 februari 2008 23:16

När jag höll på att kolla efter ergo sele hittade jag en en annan sele som jag gillade skarp, den heter mei tai. Ser väldigt simpel ut och kanske ingen som man länge i men ser lätt och behändig att ha med sig utan att den tar så stor plats. Priset är inte heller så farligt, finns nya på tradera för 190:- + frakt. Jag är grymt sugen på att köpa en :)


Hittade denna sida och tänker absolut hålla kollen efter henne på tradera om det inom snar framtid dyker upp någon där. Bilden är hämtat från hennes hemsida, märket heter ADD.


Någon som har erfarenhet av en mei tai?

Av Kisse - 21 februari 2008 21:21

Imorse sov vi riktigt länge, kanske för att Filip somnade så sent igår för han sov till klockan var över nio och sedan låg vi och drog oss till tio innan vi klev upp och satte oss vid datorn en sväng. Mamma ringde och bjöd in sig och Gustav på lunch, var kul med sällskap.


Åkte sedan och postade paketet med tröjan och handla de lite små saker. Svängde ner och hämtade posten och passade på att hälsa på Camilla igen, tog även en sväng till Annelie och Patrik, fick middag där *snällt*. Så kom inte hem förrän sent :) Hade glömt bort att jag hade Macken i bilen men han var bara nöjd att få följa med ändå tror jag, stackars hund :)


Kom hem och började koka dom nya napparna vi köpt och då gick proppen, *jävla skit hus* så ringde Petter och berätta vart det slocknat, typ hela nedervåningen och fick då veta att det var proppen ute som gått... ringde Stefan *räddare i nöden eller dräng???* som kom och bytte propp åt oss, stannade på en kopp kaffe innan han gick hem och jag gick och la Filip men han ville inte somna riktigt så jag värmde på lite mer ersättning och han slurkade i sig det åxå och somnade sedan gott. Han är verkligen inne i en ätperiod nu och jag börjar misstänka att bröstmjölken inte räcker till på dagarna heller eftersom han blir så kinkig på kvällarna så ska börja ge lite ersättning tidigare på kvällarna åxå (har gjort det nån gång ibland och jag tror han blir mindre gnällig då). Hoppas ju att amningen ändå ska fungera så länge som möjligt men men han är ju snart fem månader så inte hela världen om det inte går längre, huvudsaken är att han kan tutta lite ändå bara för mys.


Näpp har som vanligt tvätt att ta reda på och sedan blir det lite fika i soffan. Skulle behöva gå ett varv med snabeldraken men tror jag skjuter på det tills imorgon är ju faktiskt kväll och dags att varva ner. Får försöka komma upp imorgon istället. Just nu är jag lite sugen på att se på tv och det är inte så ofta jag gör det.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards