Alla inlägg den 17 april 2008

Av Kisse - 17 april 2008 22:50

Så underbara kläder från kiss och bajs... Filip fick kiss och bajs strumpor av gudmor i julklapp och nu har jag köpt (på tradera så klart) ett par matchande kiss och bajs underbyxor, dom kom idag, så underbara :)


Filip har ju kommit på hur man öppnar blöjan så ett par underbyxor är inte helt fel om man är utan byxor (för varmt att ha under byxorna) och inte ska vara naken stjärt :)


Länge leve kiss och bajs.... för det är ju faktiskt roligt.... i vilken ålder man än är :)

Av Kisse - 17 april 2008 21:15

För första gången har jag gjort en tårta med helt klart godkänt betyg av Pierre, Sussie och Isabell. Dom är faktiskt dom enda som kommit på besök idag men imorgon ramlar den in fler :) Jag gillade den skapt för det är ju massor av hallon på i och på så klart :)


Idag blev jag nu nämligen hela 26 år gammal.. usch.. nu är man närmare 30 än 20..*blä*... ja ja jag har ju kommit "rätt lång i mitt liv" kan man säga så??? Har ju hus, bil, barn, utbildning, djur... lån...vad mer kan man önska sig??? En till ring på fingret får jag ju åxå, om allt går enligt planerna, inom hyffsat snar framtid, så kan ju snart lägga till "man" eller "gift" på listan :)


Spenaderat dagen tillsammans med mamma och Filip, varit på babyproffsen och köpt en åkpåse till Filip, jag tycker det blev kanon bra. Var på lindex med dressen mamma tänkt köpa till Filip var så klart hels lut :( Istället blev det en body på åhléns, jag köpte ett par jeans åt honom och utnyttjade rabattkupongen. På H&M blev det ett par solglasögon och en bandana till Filip, så nu blir han tuff lill grabben våran :)


Stor handlade sedan på ica maxi, skönt att fylla på förrådet :)


Surrat i telefon en herrans massa idag, fått massor av sms och besvarat en hel del åxå så nu har jag dessutom slut på pengar på mobilen... men tack så jätte mycket för alla gratulationer.


Även pratat mycket länge med både bästaste Poa och bästaste Ankis :) Ankis "förgyllde" ju även min dag med att ringa på förmiddagen och sjunga .. tradition att lyssna på det skrälandet :) Blir lika glad varje år!!!


"Sjunger hellre än bra" är en bra beskrivning och det måttot lever vi för :)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards