Alla inlägg den 20 februari 2009

Av Kisse - 20 februari 2009 10:48

Filip och jag bestämde oss för att åka till mormor och leka med kusin Axel.

 

Först var vi bara inne och busade fram till lunch och sedan skulle ju go grabbarna sova middag. Filip ute i vagnen och Axel tog sig en lur på mormors säng. Efter mellis klädde vi på pojkarna och jag följde med dom ut medans snälla mamma/mormor stannade inna och gjorde tacopaj till mig :) Är man bortskämd eller??? Men mormor och Sickan hann ut en sväng dom åxå innan det var dags att gå in, lagomt till pajen var klar.

 

Sedan tog vi pajen med oss hem och åt tillsammans med Petter som stannat hemma. Stannade på ica och köpte lite nädvändigheter, blev verkligen lite då jag lyckats glömma plånboken hemma men fick låna pengar lite av mamma, lyxade på riktigt och köpte varsin munk åt oss. Filip var mest facinerad över allt socker och kunde inte bestämma sig om det var gott och roligt eller om det var kladigt och lite smått obehagligt :)


Fick sällskap av A-K på kvällningen som tur var, Petter var ute och skottade fram en bil hela kvällen. Imorgon kommer det nämligen en karl från Gävle för att köpa våran ford transit som han slagit på bilregistret att vi har, tydligen väldigt eftertraktad bil men för oss en skrotbil Petter köpt på sig för många år sedan, skönt att bli av med den och bra med lite extra pengar.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards