Alla inlägg den 24 februari 2010

Av Kisse - 24 februari 2010 21:28

Filip är expert på att gömma tvdosorna och när vi för en gång skulle tänker se på tv, jag och Petter då brukar alla dosorna vara spårlöst BORTA.. som tur är känner vi våran pojke och brukar kunna lista ut gömställena typ mellan soffandynorna, i någon kartong, låda etc. Idag hittade vi ena dosan i en papperskorg (som inte används) men sen kommer man till nästa grej... dosorna saknar alltid batterier och det är bara att börja om att leta... han är förnurlig våran kille... och att vi hittar sakerna är ju ibland helt ofattbart...



Titta in i bollen ;)


Din lilla skitunge att göra rackartyg :)     

Av Kisse - 24 februari 2010 15:24

Dagens alla planer blev ju inställda och istället är vi bara hemma och myser och kurerar förkylningen som inte riktigt vill släppa, Lukas är fortfarande lite febrig och sover mest. Hade ju hoppats på drakborgen men det hinns med någon annan gång men däremot fick jag ställa in cellprovstagning idag och det är ju mindre bra att ställa in det eftersom den undersökningen är väldigt viktig men jag ska se till att få tid tid så snart som möjligt. Känns inge roligt att lämna Lukas när han är dålig och ännu mer mammig än annars och släpa ut honom i denna kyla gör jag inte. Det är inte farligt att gå ut i kyla med småbarn även om de har feber men är det närmare -20 känns det som man gör bäst i att hålla sig inne!


Dagens mysungar, myser i soffan till I drömmarnas trädgård :)

    

Filip i jeans från Lindex, hängslen Molo, tröjan August från Gangstar. Lukas har mjukisjeans från lindex och labanbody. Dom ser snart lika stor ut ;)


Visst syns det att de är bröder?

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards