Alla inlägg den 22 mars 2011

Av Kisse - 22 mars 2011 21:22

Sjukt trött idag kan jag säga, möte igår efter jobbet och idag var det dags för föräldramöte på Lukas förskola (avdelning) det tär att inte få så mycket tid hemma som jag är van. Lukas grät idag när jag åkte  till föräldramötet och det hugg till i hjärtat, *lilla vän inte lätt att förstå*, när jag kom hem sov han ju såklart :(

En lång jobb dag imorgon (och ännu längre för barnen) men sedan får dom helg iaf, själv kanske jag ska hoppa in lite extra om det behövs annars är det ledig fredag :)


Tänkte visa lite av "fynden" från bytesmarknaden :)

 

   


Body och matchande byxa från blingo för 70:- i perfekt skick! Byxorna dock för stora för Lukas ännu och bodyn har växtmån men det var bodys jag var ute efter och Filip får ha byxorna så länge. Att hitta bodysar i stl 92 är inte lätt men jag hittade iaf två till eller rättare sagt en till i 92 för 15 kr och en väldigt stor i stl 86 som fick följa med hem nämligen denna fina med katten Jansson för 10 kr.


Gjorde ett rejält fynd när jag hittade en BUMBO för 25 :-  (NY pris ligger på ungefär en fem hundring) och skicket är kanon.


   Svägerskan Cajsa tittade dock på mig med stora ögon och konstaterade : "Kristina DINA barn kan SITTA" när jag förklarade min glädje över mitt fynd ;) I efterhand kanske hon menade så att Elise hade större användning för den men så långt tänkte inte jag *sorry Cajsa om så vara fallet* Istället får Elise använda den så mycket hon vill här hemma ;) Idag invigde hon den och hon såg ut att trivas :)

  Pip på tån av kusin Lukas  Go unge tiden går så ruskigt fort nu!


Varför köpte jag då en Bumbo då mina barn kan sitta?


Av tre anledningar:


1. Vi känner många med bebisar och små barn som ofta hälsar på, här är det alltid öppet hus ;)

2. Priset var för bra för att missa, ett fynd är ett fynd ;)

3. Förhoppningsvis kommer det fler barn i det här huset ;)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards