Alla inlägg under december 2007

Av Kisse - 26 december 2007 10:57

Var ju allra sists på julaftonskvällen ner till Camilla och Tyrone men i är blev den ingen galiano. Ingen sprit alls för min del fast jag hade planerat att dricka lite så ångrade jag sig dagarna före jul.


Filip hittade i alal fall en rolig banan att leka med... ser roligt ut med ap pyjamasen på :)

Av Kisse - 26 december 2007 10:55

Eller ja inte i skjorta då...men telefonen vid ena örat eller sms:ande...

Av Kisse - 26 december 2007 10:47

Årets julklappatill stefan blev lika roliga som vanligt och en väldigt rörd Stefan var nöjd med sina julklappar :)


Den första fick han öppna vid tolvslaget på julaftonsnatten, en fotoalbum med bilder från Filips dop , det blev han mycket rörd och glad över. Gudmor fick ett sådant hon åxå.


Stefan har i många år tjatat om en egen kaffekopp i detta hus så han alltid vet vilken som är hans. I år fick han en i form av ett bröst :)Har ju blivit ganska så mycket bröst i detta hus nu sedan Filip föddes och jag ammar :) Stefan fick även ett plåtslagarset oh en film "Tillbaka till framtiden".


Stefan julklappr till oss var däremot lite loja tyckte jag... vad har hänt Stefan, du brukar vara mer finurlig... Filip fick en haklapp med texten "Ändra menyn annars byter jag resturang", Petetr fick två Bud Spencer filmer och en hammare med ölöppnar i andra änden. jag fick en sparbössa att spara pengar till bröllopet i :) Stefan ska ju vara toastmaster på vårat bröllop och lovade dessutom att lämna bidrag i bössan om den står framme :)

Av Kisse - 26 december 2007 10:39

Julaftons eftermiddagen firades hos Petters mamma och Jörgen, massor av god mat och allra bäst svärmors laxen *mmm*.


Tomten kom kring sex tiden, en törstig tomte var det. Han hade käpp med ringklocka (som det plingades en hel massa i)och hållare för snaps glaset som han ville ha fyllt så det första tomten gjorde var att följa svärmor in i skafferiet, Jörgens kommentar var bäst, va fan ska tomten in i skafferiet att göra.... han hade inte sett snaps glaset han höll i sin hand :) Tomten var snäll och delade ut en massa julklappar, Filip fick mest av alla. Han hjälpte även hugo att öpna en av hans julklappar vilket Hugo mäktigt stolt talade om för sin mamma sedan : Mamma, mamma tomten hjälpte mig öppna den här! 


Jag och Petter (och Filip så klart) snannade kvar tills klockan var närmare halv tio(tror jag)innan vi began oss då hade även Jörgen hamnat på golvet några gånger för att leka med Filip :)

Av Kisse - 25 december 2007 18:43

Efter alla kakor tog vi oss en behövlig promenad. Brukar ju ha som tradition att vi är ute på julaftons f.m åka skridor m.m men i år blev det promenad.


Tokiga familjen på lösdrift :)


Pappa och Sickan hamnade på efter kälken men hann ikapp oss uppe vid vägen :)

Av Kisse - 25 december 2007 18:41

Började julaftonen med de årliga kakfaten :)


Vissa är ju värre gottegrisar än andra... 10 sorter orkade jag och sammanlagt 14 kakor :)

Av Kisse - 25 december 2007 18:37

Idag har vi varit hos mamma och pappa, jag har suttit vid deras dator och grejat med bilder och lyckades glömma min kabel till min kamera där så blir bara uppdatering med bilderna jag lagt på skiva för att framma kalla åt mamma. Ska åka ut till mamma och pappa snart igen för Petter har åkt på krogen med Stefan och jag har ingen lust att sitta själv, dessutom vill jag verkligen ha kabeln till kameran.


Min son var i alla fall den finaste och sötaste tomten i år, även om vi sett flera gulliga sådana :)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards