Alla inlägg den 15 augusti 2007

Av Kisse - 15 augusti 2007 18:54

Vill ha begäret vann och jag åkte och köpte babysittern och babygymet, det är så fint så. Halva priset på vad sakerna skulle ha kostat nya betalade jag och då ser det otroligt välvårdat ut, babysittern är dessutom knappt använd.


A-K åkte med eftersom hon skulle in på ikea en kort sväng. Då kunde ju dessutom hon köra åxå så jag skapp. Besparar mitt bäcken mycket att slipap köra bil. Ingen bra dag idag då jag haft väldigt ont trots att bebisen legat otroligt högt idag så högt att dte känns som jag ska kräkas hela tiden, halsbrännan är hemsk den åxå, jag brukar aldrig ha halsbränna annars så helt nytt för mig att känan så här.


Var till mamma före och hälsade på eftersom Freja, Ulrika och Mia skulle komma dit så faster och Freja har myst och lekt en massa idag. Nu ska jag röja undan det värsta i sovrummet, Petter kommer hem när som helst och vi brukar ha som "regel" att det ska vara fint hemma när den andra kommer hem :) Nu ärdet visserligen inte lätt att ha det "fint" hemma eftersom det ser ut som någon släppt en bomb inne i huset. Patrik och Johan har varit här och lagt fogen så det börjar ta sig lite i alla fall.


Patrik och jag pratade om köksväggen idag så imorgon ska vi åka och titta på kakelplattor, lutar år mindre plattor 10x10 cm i två gråa nyanser och en svart lite huller om buller. Tur att det finns plattsättare, snickare och rörmokare i släkten :)

Av Kisse - 15 augusti 2007 10:12

Jag har beslutsångest....


Hittat en jätte fin babysitter och babygym på blocket som jag verkligen vill ha, problemet är att jag får låna en babysitter om jag vill och jag behöver igentligen inte köpa just detta en jag tycker det var bra pris på den åxå.... ringde och försökte pruta lite men dte ville dom inte och det kan jag förstå är redan ett bra pris för båda sakerna. Lite använt är det och ser jätte fint ut. Är ju alltid roligare att ha eget tycker jag än att låna men men får se hur jag gör.


Nu ska jag försöka få tag i chefen och tala om hur det är och fråga vem som ska skicka in papprena till försäkringskassan, om det är hon eller jag. Sedan ska jag åka till mamma och hälsa på Ulrika skulle dit med Freja så då vill jag åxå träffa Freja :)


Sovit otroligt dåligt inatt, somnade på soffan vid halv två eller nått sånt och vaknade vid halv sex men rygg ont, fattar inte varför jag inte gick och la mig i sängen men men är huvud dumt får kroppen lida.... kunde inte somna om när jag la mig i sängen så låg och läste lite tidningar i en timme innan jag lyckades somna om och vaknade vid halv tio.


Petter kommer hem idag, längtar!!!!!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards