Alla inlägg den 3 september 2007

Av Kisse - 3 september 2007 17:19

Blev inga tabletter mot halsbrännan, hinner inte idag så får ta det imorgon istället. Petter och Niklas stack iväg och skulle träna Eka nu istället och jag ska lägga mig på soffan. Sedan blir det till att åka ut till mamma och pappa och äta och sova där i husvagnen i natt igen. På det sätter får vi mat, slipper en massa extra resor och Petter behöver inte kliva upp så jätte jätte tidigt och vi får sova tillsammans!


Mysigt att sova i husvagn är det åxå och går ganska så bra med min rygg, en kudde mellan knäna och en under magen så funkar det. Ska äta lite frukt nu eftersom det blir sen middag.



Av Kisse - 3 september 2007 14:55

Nu har jag pratat med universitetet och det är inte bara jag som inte kan hitta ansökan som jag ska fylla i för att få ut min examen, människan jag pratade med kunde inte heller hitta den men hon hade den som pappers kopia så hon skulle lägga den i lådan idag så jag kan får in papperna så fort som möjligt :) Jag tillhör nänligen den lilla grupp som blev lärare med inriktning på dom tidigare åldrarna vilket gör att jag har behörighet att arbeta både på förskola, fritidshem och grundskolans tidigare år :)


Försäkringskassan ringde idag och undrade lite om min sjukskrivning så nu ligger den på deras läkares bord och jag ska få svar inom dom närmaste dagarna om den går igenom eller inte men hon som ringde sa att dom skickar kompleteringpapper som läkaren ska fylla i om den inte går igenom så förhoppningsvis så ordnar sig allt till slut, kan ju alltid hoppas i alla fall.


Nu ska jag fortsätta leta köksblandare, hittade en jätte fin för bra peng men rörmokaren godkände den inte så måste fortsätta leta tills jag hittar en som jag vill ha och som han godkänner. Skulle behöva åka på apoteket åxå men vet inte om jag orkar min rygg är helt slut idag och jag har så ont, men har halsbränna som håller på att ta död på mig åxå... *usch* vad jag vill att tiden ska gå fortare så bebisen kunde ta och komma ut snart...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards