Alla inlägg den 14 september 2007

Av Kisse - 14 september 2007 19:41

Varit dåligt med bloggande nu på slutet eftersom jag bott hos mamma och pappa men nu bor jag hemma igen, visserligen fortfarande i husvagnen men hemma på gården i alla fall.


Skönt att komma hem igen även om det är kallt i huset, tänt en massa ljus och kör en värmefläkt uppe för att jag ska kunna vara i vardagsrummet i alla fall :) Imorgon ska jag försöka spackla lite väggar om jag är i form för det men har mest bara åkt bil idag så borde gå. Ska tvätta klart de sista bebiskläderna åxå och packa klart bebisen väska :)


Var på mvc idag, först på den sista föräldrautbildningen där vi pratade amning idag och sedan träffade jag barnmorskan, fick en bra den här gången men nästa gång (redan nästa fredag) ska jag få träffa min ordninarie barnmorska. hjärtljuden låg på 135 denna gång åxå oh magen har växt tre cm (är nu 36 cm) på tre veckor, magen börjar skjuta från kurvan och jag ligger precis på kanten på stor mage :)har börjat få lite bristningar nu åxå, längst ner på magen har jag några strimmor, tycker jag klarat mig otroligt bra ändå. Vikten håller sig hyffsat då jag bara gått upp ett kilo till :)Tror jag typ gått upp 15 kg nu, börjar lägga på mig på låren och sidorna och så nu, inte bara mage längre men lite underhudsfett behöver man väll :) Känner mig inte tok tjock ännu i alla fall :)


Ska ta och kolla om jag har några tv kanaler idag och lägga mig på soffan och äta godis nu, tror det blir en tidig kväll så jag som vanligt vaknade tidigt imorse, har problem att sova igen. Kliver upp och kissar hur många gånger som helst på natten och kan inte somna om. Vaknar göra tidigt på morgonen och är hungrig och en livlig bebis i magen. Imorse vaknade jag halv sju, somnade typ elva halv tolv, var upp "bara" tre gånger inatt så somnade vid åtta inne på soffan hos mamma som lyckades sedan sova tills halv tio men känner mig ändå trött och vimsig, glömmer allt. Dom brukar säga att man blir glömsk när man ammar, hur ska jag bli då?


Bebisen ligger väldigt långt ner nu och huvudet är fixerat men ändå pustar och stånkar jag för minsta rörelse, den sparkar på mina stackars revben och lever fortfarande rövare i min mage så hela magen rör sig börjar verkligen bli trångt åt bebisen, önskar att tiden kan ta och gå lite snabbare, hoppas den gör det till veckan då Petter kommer hem igen och vi tar nya tag med renoveringen som stått stilla ett tag nu igen. Till veckan ska alla väggar bli klara och taket ska reglas ner och sättas takskivor, golvet har vi åxå planer på att få in nästa vecka och sedan är det bara att börja bygga köksskåp :) Mamma ska komma och hjälpa mig städa bara vi har slipat klart, är grått i hela huset och det får inte vara en massa byggdamm kvar när bebisen kommer hem från BB. 


Näpp, soffan ropar mitt namn :)Eller så är det godisskålen och troccaderon:)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards