Alla inlägg den 10 september 2007

Av Kisse - 10 september 2007 14:26

Nu har jag skickat in min beställning på höst kläder, en del skulle inte komma förrän i november men det spelar ingen roll eftersom det ändå tar sin lilla tid innan magen gått ihop sig efter det att bebisen kommit ut :)



Av Kisse - 10 september 2007 13:07

Nu är jag snart klar med tvätten då åker jag till mamma och pappa, är otroligt kallt här i huset så inte så roligt att vara här.


Fick brev från försäkringskassan idag med posten, om ungefär sex veckor ska jag få svar på min överklagan om havandeskapspenning... jag fattar inte vad dom håller på med.. om sex veckor har förhoppningsvis bebisen redan kommit ut och jag är mamma ledig... har ju 33 dagar kvar nu men kommer säkert gå över tiden bara för att jag är så less redan nu men om sex veckor bör bebisen vara ute... 

Av Kisse - 10 september 2007 10:14

Efter en en helg i skogen är jag nu hemma i huset igen. På lördagen satt jag med Petter på pass, regnigt och tråkigt var det och ingen älg fick vi se heller. Grillade på kvällen och hade det mysigt och på söndag morgon åkte jag hem till mamma och pappa. Mitt på dan åkte vi till syster för att fira Axels ett års dag, stor killen fyller ett år idag men hade kalaset igår. Han är en baddare på att öppna paket men själva innehållet var inte lika intressant som present pappret :)Presenten från hans mamma och pappa var favoriten i alla fall, en traktor med släp, bild kommer senare då jag måste låna mamma och pappas bilder, Petter har våran kamera med sig i skogen. God tårta och en massa kakor och bullar fick vi *mmm, gott*, kan inte förstå vilket kakmonster jag blivit, fick med mig en burk när vi åkte hem till mamma och papap som vi åt av när vi spelade bingo lotto. Mamma köpte nämligen bingolotto så vi spelade det var flera år sedan jag spelade och otroligt nog så vann jag...100 :-


Sover i husvagnen utanför mamma och pappa fortfarande, känns bäst så och Petter känner sig lugnare när jag är där nu när han är och jagar så Macken bor där med mig han åxå. Eka är i skogen med husse. Måste ju åka hem i mellan åt i alla fall för att ge katterna mat och ta hand om dom lite åxå. Så idag är jag hemma, håller på att tvätta en massa idag så ska snart ner och hänga en maskin och stoppa in en ny laddning. Ringt min chef och bestämt att jag avvaktar tills den 17 med att skriva papper på denna period, får se om jag blir sjukskriven eller om jag blir tvungen att plocka ut föräldra dagara i alla fall. Min sjukskrivning för förra perioden gick i alla fall igenom och det känns väldigt skönt. Kanske kommer allt ordna sig till slut, man kan ju alltid hoppas i alla fall.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards