Direktlänk till inlägg 14 april 2008

Så rolig och trevlig dag

Av Kisse - 14 april 2008 21:18

Har varit en bra dag idag om man räknar bort förmiddagen... började inte så bra.. släppte ut hunden fär att kissa och då stack den J****la hunden... ut på täkten...ner till åteln så klart och inte kom han när jag ropade. slutade med att jag fick klä på mig, lämna Filip på golvet och ge mig ut och släpa hunden upp till hundgården för in fick han inte komma efter den svängen. var nog säkrast för honom att sitta där för jagg var så arg, så arg.


Blev trött och less på allt så gjorde välling till Filip och gick upp och la oss igen och somnade om i en timme innan vi var tvungen att kliva upp för att inte komma för sent till träffen.


Stefan kom upp och skulle till garaget så hann surra lite medans jag vimsade på. Packar in allt i bilen och åker... kommer på efter vägen att jag glömt nappflaskan på bänken...vänder och åker hem, hämtar flaskan och åter iväg. Stannar och tar ut mina stackars sista kronor på bankomaten och sedan in och hämta fot och handavtrycken jag fått lev. till ett närmare ställe än Iggesund. Sedan vidare in i driven på donken en hamburgare till lunch..ingen dricka inga strips, bara hamburgare :)


Skynda vidare till träffen och hade en urtrevlig stund med dom...närmare bestämt 3 ½ timme! Först var vi inne och surrade, fikade och hade trevligt och sedan var vi fyra stycken som tog våra små på en promenad kring "pölen" och sedan lite shopping innan jag lämnade gänget vid halv fem och drog vidare till A-K för ur god middag *tack tack* Lägger upp en bild på Filip och A-K när dom busar vid bordet :)


Filip har varit underbart snäll hela dagen annars brukar han ju vara lite besvärad när vi har saker för oss men tror mycket har att göra med att jag känner mig otroligt trygg med dessa människor i föräldragruppen, man komemr ju varandra väldigt nära under graviditeten tycker jag. Om inte annat så var han ju utvilad i alla fall efter tuppluren på sängen och sedan sov han i bilen på väg ner åxå.


Blev lite shopping för mig trots att jag inte skulle handla något men ansåg att det var ett riktigt klipp... dom fina blå byxorna kostade nämligen 40 :- vi har ju likadana nu i stl 68 i brunt och grönt och vi gillar dom så då passade vi på att köpa dessa i stl. 74.


Jag är jätte nöjd med tavlan, hand och fotavtrycken, den är hemskt fin och tackar än en gång mina snälla arbetskamrater för denna fina gåva :)

 
 
Anna-Karin

Anna-Karin

14 april 2008 21:59

De var så lite så. Roligt att få bjuda er på middag. Är ju inte så ofta nu för tiden... Vilken tur du tycket de var gott! Se att lille bus har ett mycket fina säng kläder!Hihi.
Sov så gott!/ Kram Oss

http://www.annakarin.bloggagratis.se

 
Ingen bild

gina

17 april 2008 15:46

Hejsan tänkte bara fråga vart du beställt avvtrycken...det var jättefint...=)

 
Ingen bild

gina

17 april 2008 15:47

Hejsan tänkte bara fråga vart du beställt avtrycken ifrån dom var fina..=)

 
Kisse

Kisse

17 april 2008 22:45

Svar till Gina: tavlan är gjord i Iggesund på "Brukskeramik", Ulla Florén heter hon som gjort den.

http://kissegirl.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards