Alla inlägg den 6 mars 2008

Av Kisse - 6 mars 2008 21:40

Sonen somnade fort...skulle jag aldrig ha skrivit... för då vaknade han så klart men var bara att stopp in nappen och trycka igång skivan igen så somnade han om.


Idag har jag lyckats bränna upp en napp. Skulle koka den men glömde bort vad jag höll på med, första gången faktiskt. Brukar ställa äggklocka men hade så klart inte gjort det den här gpången :( Våran snygga camoflauge napp.. måste genast införskaffa en ny :) Tur att vi hade folk här annars hade det kunnat gå på tok, jag och Filip hade nämligen gått upp och tagit oss en vila på sängen, passade på att tutta lite eftersom han nu bara tuttar när det inte finns något som stör.

Av Kisse - 6 mars 2008 20:35

Sitter med sonen i famnen, nybadad, nyäten och snart redo för sängen. Funderar på när jag ska hinna med allt som jag borde ha gjort för länge sedan... tex. ringa barnmorskan och få receptet till p-staven som jag borde ha i min arm men visserligen blir det inga barn gjorda här eftersom Petter nyss opererat pungen :) Borde dessutom få tid till en sjukgymnast så fort som möjligt för min foglossning som inte vill ge med sig.


Jag och Cajsa skulle ta  lång lång promenad idag men det ville inte mina höfter. Blev i alla fall promenad men ingen träning eftersom Lillebror och Cissi kom på besök istället. Dom stannar tills imorgon skulle jag tro.


Petter, Niklas och Cissi for för att hyra film nu och till svärmor för att släppa ut prinsen (katten) eftersom svärmor stannar på sjukhuset inatt med Jörgen som nu är riktigt dålig. Jag ska stoppa sonen i sängen och hoppas han somnar lätt, två kvällar i raad nu som han somnat i bilen. Igår somnade han påväg hem från svärmor men då hade jag kvälls tvättat och tagit på honom pyjamasen där.


Cajsa kommer troligen imorgon igen för ytterligare en promenad vi passar på nu när det är sportlov, ska ju sportas då ;) Kul med sällskap och skönt att slippa gå med både vagn och hund.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards