Alla inlägg den 27 mars 2008

Av Kisse - 27 mars 2008 14:42

Åkte till huddik med faster Cajsa (Filips faster) tog först en promenad men blåste iskallt så blev bara ett varv kring "pölen" som jag kallar den vet inte vad dne heter lill sjön kanske ??? Gick på lindex för att äta ut libero paketet men det fans inga lvar, hittade däremot en tröja på rea till Filip  i stl 92 så länge kvar men kostade bara 40 :- och var skit tuff... mamma berättade att den nog skulel passa Axel nu så jag blev tvungen att kolal på den igen men bestämde mig för att behålla den till Filip ändå dessutom sa syster att Axel har mycket tröjor :)


köpte en pyjamas i stl 74 på H&M, med korta ben så jag tror han kan ha den redan nu utan att denär allt förstor. Lite dåligt med pyjamasar i stl 68 men känns så onödigt att köpa fler när han snart har stl 74.

Tänkte passa på att gå på försäkringskassan men det var stängt! Åt taco tallrik till lunch, Cajsa tog en macka. var på djuraffären och pratade om Sylvester dåliga päls så nu ska vi prova lite av Cajsas kattfoder och se om han äter det i så all får vi väll köpa dyr mat till Sylvester om han äter den för så här kan vi inte fortsätta ha det, han släpepr så mycket päls och har massor av mjäll, smal och tanig början han bli åxå.


Drog vidare till en den tredje mataffären för att få tag i kvälls välling och äntligen fick jag napp. sedan blev det en snabbis in på babyproffsen och köpte en haklapp/förkläde till Filip han är äter med hela kroppen nu, själv klart blev det Tummen :) In på dollar och köpte nya gardiner till köket, ska göra korta panelgardiner så inte Filip hänger i dom, första han gör när man sätter honom i gåstolen är att gå till gardinerna och hänger där och jag är rädd att stången ska ramla ner i huvudet på honom så blir korta nu framöver.


Skjussade sedan Cajsa till verkstaden där hon lämnat bilen och åkte sedan till mamma och fick middag där. Färgade både håret på mamma och syster, kom hem sent som vanligt. Men Filip gillar ju att vara hos mormor och morfar :)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards