Alla inlägg den 5 september 2008

Av Kisse - 5 september 2008 23:22

Tipsa gärna om kamera... vi är hemskt klyven över vad vi ska köpa...


Målet är att köpa en systemkamera... men ekonomin tillåter inte det nu så då har vi två alternativ.. köpa en billig digital kamera typ tusen lapp som vi kan släpa med vart vi än ska och lägga undan pengar redan nu till drömmen om en system kamera...


...eller köpa en hyffsat digital kamera för kring 2000:- och vänta med att börja spara till system kamera tills efter bröllopet....


Båda alternativen svider tycker jag.. jag vill ha en system kamera nu! Men vill ju ha en billigare slit och släng kamera åxå... fast ändå en kamera som tar bra bilder... kommer ju en hel del frammöver som vi vill fota, Filip blir 1 år och jag tänkte försöka dokumentera hur brudklänningen tar form...sen har vi ju bloggandet åxå... säg något, ge mig tips!!!

Av Kisse - 5 september 2008 22:22

Trodde jag skulle ha massor av underbara bilder att lägga upp idag men icke... min kamera har bestämt sig för att inte fungera längre, nu ger jag upp och ger mig helt och hållet, NY KAMERA ska köpas! Nu ska jag bara hitta vilken...


Jag och Petter har kollat ut platser att fotograferas på, på våran bröllopsdag... de bilderna är BORTA!


Jag och Filip spenderade en lång stund i stora lekparken i Huddik medans pappa var på arbetsförmedlingen...de bilderna är BORTA!


Sasette våran goskatt nr.1 låg och sov i svampkorgen idag, underbar bild...BORTA!


Knäppt kort på köket och tänkte dela med mig av min mysfaktor....BORTA!


Kameran fungerade nämligen felfritt idag ända tills jag skulle ladda över bilderna till datorn...inga bilder på minnenskortet, FAN!!!! Testa och testat hur man än gör, finns inga bilder på minneskortet... jag ger upp, kameran ska i soporna!  


Dock har jag lämnat mönster och tyg till Annelie för att påbörja prototypen av klänningen... hämtat ut paketet med tygerna, sä nöjd!


Bråkat och blivit vän igen men min blivande make...skickat iväg honom på älgjakt i 10 dagar och dessutom lovat att i alla fall komma och hälsa på, när vi köpt ny kamera!


Fick främmande på kvällskvisten när jag höll på att lägga Filip som fick stanna en stund och roa sig själva... sedan bjöd jag Aina och Petters farmor Märta på te, ur mysigt! Aina kom med en beg. hokuspokus som ska bo på vårna altan som extra stol.


Lutar just nu åt att jag och Filip drar iväg och ser på crosstävling imorgon, min kusin Jonas ska tävla så det skulle ju vara spännande att se.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards