Direktlänk till inlägg 30 oktober 2010

Härliga höstdag

Av Kisse - 30 oktober 2010 22:36

Trots det mulna vädret har vi haft en otroligt härlig höstdag, det enda jag saknade var maken och prassellöv. Jag ÄLSKAR ju hösten, älskar prassliga löv och parken var ju full av löv men nu låg alla ihop klistrade blöta och kladdiga men ändå fanns lixom höstens fin färger där. Har man bara riktiga kläder är ju hösten hur underbar som helst!


Mys på morgonen, invigde lite nya kläder. Lukas i fin body  och leggings från h&m.

      

Svårt att fånga på bild men till slut så ;) 

Älgtossorna vi fick av pirumparum är såklart på, vareviga dag ;)

     

Ett barn på jobbet hade en sån underbar dress en dag så jag var tvungen att glutta vart den var köpt och den var faktiskt anledningen till birsta shoppingen ;) Super HÄRLIG 299:- på cubus men när jag kom till kassan säger tjejen i kassan att den är det havla priset på så då fick Lukas en åxå ;)

  

Blev en kofta till mig åxå igår på shoppingturen, från kapp ahl, jätte fin med knyt i sidan, lite odd molly känsla över den tycker jag men bilden gör sig inte rättvis men jag har inte längre armar än så ;)


Tillbaka till idag:

Vi packade ihop och åkte till huddik, ica maxi fick besök, lite korv till barnen och sedan vidare till favvo lekparken för en massa lek.

      

Lukas upptäckte rutchkanan och hade nog kunnat åka hur många gånger som helst ;)

Lilla snorisen :)

 

Löven var roliga att leka med ändå trots att d evar blöta, gick bara åt lite fler par vantar ;)

  

Filip körde bil

Lukas körde lastbil

Och mycke upptäcker dom tillsammans

Inte så många andra barn i lekparken idag, rätt skönt då det är lättare att hålla koll på barnen då men samtidigt blev det ju inga lekkompisar för Filip är väldigt rättfram på det sättet och leker gärna tillsammans med barn (även om han inte känner dom) allra helst lite större barn men idag fick han roa sig med brorsan.

  

Jag vet inte hur länge vi lekte men länge tror jag, Lukas blev trött och Filip var rätt nöjd han åxå när vi tog vagnen och gick på promenad ner till "plaskpölen" som jag kallar den men den heter väll Lillfjärden ;) Promenerade runt den så Lukas fick sova en stund, jag lite motion och Filip fick se en massa fåglar och vatten som är han stora passion.

      

Konstaterade ännu en gång vad OTROLIGT NÖJD jag är med vagnen.

     

INTE en SEKUND har jag ångrat det köpet och mitt bakstycke är super bra ;) Lukas sover där under syskonsitsen i kronans åkpåse. Filip gick en bit och satt resten av tiden ovanpå Lukas som har det jätte bra där under så länge han sover, vaknar han så vill han så klart upp men det är snabbt och lätt att flytta ner syskonsitsen till varukorgen istället och båda barnen kan åter igen sitta!


På vägen hem sov båda barnen så här har det varit full fart hela kvällen ;)

      

 
 
jempa

jempa

30 oktober 2010 23:42

ja det tänkte vi inte på.. Men vi hade nog inte hunnit heller..var bara hem till henne och fikade o sen bytte hon bil o så for vi in till stan igen.
Men vi borde komma o hälsa på er nån dag! :)

http://www.jempas.se

Kisse

31 oktober 2010 07:25

Tycker jag verkligen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards