Alla inlägg under mars 2011

Av Kisse - 25 mars 2011 08:38

Gårdagen ville bloggen inte funka och det blev ingen uppdatering om hur dagen varit men lite snabbt kan jag berätta att vi åkte till Sundsvall på eftermiddagen för att hämta ut reservdelarna till bilen och köpa en present till Molly, som fyller 2 år på lördag.


Idag ska vi åka till Huddik för lite lek så jag uppdaterar ikväll vad vi hittat på.

Av Kisse - 23 mars 2011 20:45

 

Fin fina Lukas har fått ta över storebrors villervalla byxor (nu tas kläderna direkt från Filips låda och stoppas ner i Lukas låda vart efter Filip växer ur de) och den passade ju super till "nya" bodyn som jag hittade på bytesmarknaden för 15 kr. Är ju rätt otroligt vilka fynd man kan göra, ser helt ny ut!


Lämna pigga och glada barn imorse och de var lika pigga och glada när jag hämtade dom efter deras långa dag, det är otroligt vilken energi dom har. Lukas hade visserligen tagit sig två tupplurer idag, han skippade myrstacken när de gick till skogen och vilade sig i vagnen istället ;)


Själv känner jag mig rätt taggad för en tidigt morgon, sluta tidigt och dessutom göra helg imorgon eftersom det inte blev något extra jobb för min del men då får jag desto mer tid tillsammans med barnen och maken!

Av Kisse - 23 mars 2011 20:27

 Bästaste Pirum parum firar 3 år med fjolårets succé nämligen


BALLONGDAGAR

 

(Bild från förra året)


Besök butiken i haga  på torsdag eller fredag (24-25/3) och smäll en ballong så får du veta om du får 5 eller 50 % rabatt eller något mitt imellan :)

Av Kisse - 22 mars 2011 21:22

Sjukt trött idag kan jag säga, möte igår efter jobbet och idag var det dags för föräldramöte på Lukas förskola (avdelning) det tär att inte få så mycket tid hemma som jag är van. Lukas grät idag när jag åkte  till föräldramötet och det hugg till i hjärtat, *lilla vän inte lätt att förstå*, när jag kom hem sov han ju såklart :(

En lång jobb dag imorgon (och ännu längre för barnen) men sedan får dom helg iaf, själv kanske jag ska hoppa in lite extra om det behövs annars är det ledig fredag :)


Tänkte visa lite av "fynden" från bytesmarknaden :)

 

   


Body och matchande byxa från blingo för 70:- i perfekt skick! Byxorna dock för stora för Lukas ännu och bodyn har växtmån men det var bodys jag var ute efter och Filip får ha byxorna så länge. Att hitta bodysar i stl 92 är inte lätt men jag hittade iaf två till eller rättare sagt en till i 92 för 15 kr och en väldigt stor i stl 86 som fick följa med hem nämligen denna fina med katten Jansson för 10 kr.


Gjorde ett rejält fynd när jag hittade en BUMBO för 25 :-  (NY pris ligger på ungefär en fem hundring) och skicket är kanon.


   Svägerskan Cajsa tittade dock på mig med stora ögon och konstaterade : "Kristina DINA barn kan SITTA" när jag förklarade min glädje över mitt fynd ;) I efterhand kanske hon menade så att Elise hade större användning för den men så långt tänkte inte jag *sorry Cajsa om så vara fallet* Istället får Elise använda den så mycket hon vill här hemma ;) Idag invigde hon den och hon såg ut att trivas :)

  Pip på tån av kusin Lukas  Go unge tiden går så ruskigt fort nu!


Varför köpte jag då en Bumbo då mina barn kan sitta?


Av tre anledningar:


1. Vi känner många med bebisar och små barn som ofta hälsar på, här är det alltid öppet hus ;)

2. Priset var för bra för att missa, ett fynd är ett fynd ;)

3. Förhoppningsvis kommer det fler barn i det här huset ;)

Av Kisse - 21 mars 2011 21:01

Jaha återigen står man och kliar huvudet och undrar om det någonsin ska vara lätt... När man äntligen fått klart allt med sin lärarexamen (-07) ja då ska det vara lärarlegitimation också...


Igentligen tycker jag det är skit bra, allt som på sikt kanske kan höja statusen läraryrket är bra men som vanligt är jag en sån där som hamnat ikläm... dels för att jag är tidigare lärare inte förskollärare men jag har inriktat mig mot förskolan ( så det ska iaf inte ge några problem men ändå), dels för att jag inte jobbat heltid i ett år som lärarlegitimationen kräver... just nu lite förvirrad men gör som informatören på lärarförbundets träff  idag sa: Skicka in papprena!


Fast igentligen är det ingen panik heller men ni vet ju hur jag är, tålamod är inte min grej...


Kände mig dessutom sjukt irriterad på försäkringskassan idag då dom begärt kompletering sedan jag sökt om sjukpenning då jag var sjuk i slutet av februari... kruxet är när man går på timme och arbetsgivaren inte betalar ut sjuklön... och eftersom jag inte står till arbetsmarknadens förfogande (anmäld arbetslös på arbetsförmedlingen) så lär jag få kämpa för mina 3 ynka sjukdagar (en blir ju karens i vilket fall).


Hur som haver blev jag glad över att se vad jag får tillbaka på skatten iår *jippi* De senate tre åren har jag köpt vagnar för mer parten av mina skattepengar men iår hade jag nog inte tänk det ;)


Nu blir det sängen och försöka planer lite inför morgonen dagens aktivitet med barnen på jobbet... Guldlock och de tre björnarna (som sagodocka med alla karaktärerna i ) behöver en genomgång det blir en bra nattsaga ;)

Av Kisse - 20 mars 2011 20:28

För det mesta gör söndagar mig lite lätt stressad, helgen är över och oftast hinner man hälften av vad jag hade velat hinna med, denna helg har varit väldigt soft och jag känner mig ändå rätt nöjd, vi har hunnit träffa många nära och kära, ätit gott, huset är någorlunda städat och tvättberget något mindre än vanligt ;)


Att jag bara jobbar 4 dagar till veckan hjälper så klart till och vi har en hel del inbokat till helgen som kommer som jag verkligen ser fram emot! Veckan blir nog rätt intensiv med både fackligt möte och föräldramöte på Lukas avdelning så nog ska tiden gå fort till nästa helg ;)

 

Kram till er alla!

Av Kisse - 20 mars 2011 14:38

Lördagskvällen spenderades hos Camilla  och Tyrone som bjöd på grillat, super gott! Pierre och Sussie och barnen var också där och Janne, Isabelle och Stefan så det var verkligen fullt hus. Myste med lilla Elin som kräktes över hela mig ;)


   


  Dom är ju så underbara att titta på, lukta på och mysa med.

 

Men Elin tycker att mamma Sussie är bäst :)

Av Kisse - 20 mars 2011 10:55

Lördag  med strålande solsken

   

Visst känns det som ett  litet bakslag när det kommer snö nu när man längtar efter våren men samtidigt blir allt vitt och fint igen.


    

Lukas har kommit på att man kan  äta snö ;)

   

Lite festis


  och semla ute på altanen


 

Dockan får komma ut på promenad i nya kläder som jag köpte på bytesmarknaden (som jag varit på fm ni ska få se vad jag mer hittade men resten ligger i tvätten) , ett set med body och byxa för 20:- stl 56 passar perfekt på ruben baby dockan.


  Filip stoppar om dockan så han inte fryser.


   

Lite nya kläder till dockan så blir det som en ny leksak annaars är de mest lego och dinosaurier som Lukas leker med nu.


  Syskonkärlek

 

Filip i favvo byxorna nr 1. Han väljer alltid dom när han får välja själv, precis som jag trodde den dagen jag köpte dom, då Filip även kallade dom för FLUGMATTA ;)


 


Och är det LÖRDAG så är det så klart GODIS dagen!!! Lukas kan säga godis han åxå GOGO det är godis det och det skriker han så fort man passerar godishyllan på affären ;)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards