Alla inlägg under juni 2007

Av Kisse - 30 juni 2007 06:56

Jag förstår inte vad det är för fel på mig, när jag har chansen att sova ut vaknar jag alltid tidigt. Varit vaken sedan tio i sex och kan bara inte somna om, lika bra att gå ner och äta frukost. Är ju därför jag vaknar... jag är konstant hungrig :)


Ser ut att bli fint väder idag i alla fall, skönt!

Av Kisse - 29 juni 2007 18:45

Lägger upp en bild på min utstyrsel idag :) Tittade på bilderna från förra veckan och tycker magen ser ut att ligga högre idag än den gjorde då. man ser dessutom på bilden hur vardagsrumemt ser ut i en annan vinkel... då man ser den ofärdiga hallen.


Så skönt att ha Petter hemma! Han fick order om att skaffa mat till sin gravida och hungriga sambo så han skulel fixa hem pizza...:) Sällan...???? Nä! Men det är inte roligt att laga mat här hemma så känns mycket att hämta pizza eller hamburgare än att ställa sig och laga något. Diska i handfaten i badrummet är ingen höjdare det heller. Jag ska passa på att göra lite nytta nu under tiden, är raggarträff i gnarp men jag har ingen lust att åka dit. Har nämligen fuskat med bältet idag och har jätte ont så blir lugn hemma kväll istället. Vill man vara fin får man lida pin heter det ju och idag har jag varit fin i min klänning igen och dom på jobbet berömde och sa att jag är så fin i den med magen och allt :) Då blir man glad!!!!

Av Kisse - 29 juni 2007 15:06

Sitter på jobbet och har rast just nu, jag började ju sent idag så hann med en hel del hemma innan jag for men... jag glömde ringa direct trade...så arg på mig själv när jag kom på det på vägen till jobbet och inte har jag med mig beställningen heller :(


Var till chefen (som skulle skriva på semesteransökan) innan jag började och alla papper till försökringskassan är ifyllda och kopierade och ska läggas på lådan på vägen hem. Skönt att ha det klart. Inte många arbetsdagar kvar nu innan semestern börjar, närmare bestämt 8 stycken :)Känns helt okej.


Nu längtar jag hem, Petter kommer nog snart hem men jag har stängning så slutar klockan sex idag. Sista barnet gick hem vid tio över fem igår men jag var inte härifrån förrän närmare tjugo i sex i alla fall. Måste ju dessutom iväg och byta bil på vägen hem, få höra hur mycket däcken kostade åxå... ikväll ska räkningarn betalas så då blir man pank igen, jag har ju redan shoppat lös denna månad :(

Av Kisse - 28 juni 2007 21:19

Då har man varit lite duktig ett tag då, tvättade bilen som blev dammig på vägen ner till Camilla så nu är det nästan lika ogjort men men... lånade symaskinen men orkar inte sy ikväll får bli imorgon. Bytte bil med fredrik så nu kör jag volvo, liten omställning mot för min bil :)


Vattnade rabatterna och gräsmattan lite när jag ändå var igång med slangen, håller på att elda för att få varmvatten nu. Slängde i lite tvätt i tvättmaskinen jag förstår inte varför vi alltid har en massa tvätt jag hinner aldrig ikapp. Nu ska jag slå in Stefans present han fyller år på söndag och jag och Petter har kommit på en jätte bra present till honom :)Ska bli så kul att ge honom den.


Jag ska ta fram kyckling ur frysen så jag kan göra lunch imorgon åxå eftersom jag börjar efter lunch imorgon :)Kycklinggryta på jobbet så då tänkte jag göra kycklingfiléer och cous-cous med lemon-dill sås här hemma. ska dessutom fylla i klart alla papper ikväll så jag kan åka lite tidigare imorgon och kopiera alla papper innan dom ska skickas in vill gärna ha kopior på ansökningar så man vet vad man ansökt om utifall dom ringer. Måste dessutom lämna in semesteransökan till chefen imorgon så hon hinner skiva på den innan hon går på semester.


Bebisen tycker om trocadero tror jag, sparkar alltid när jag dricker det :)Just nu ligger den och sparkar långt ner på kissblåsan, blir kissnödig hela tiden och ibland sparkar den så hårt att jag tror jag ska kissa på mig :)ruskigt roligt att det syns på magen nu när den sparkar, barnen på jobbet väntar med spänning på att få känna sparkar idag frågade en flicka om bebisen skulle vakna och sparka om hon skrek högt... hon vill gärna känna på magen och vet mycket väl vad som finns där inne. Igår beskrev hon för mig hur det går till när den kommer ut genom puppiluren... hon tittade allvarligt på mig och sa att den kommer ut där, i puppiluren :)Dom är så härlig när dom tror att dom är dom enda i hela världen som vet något.

Av Kisse - 28 juni 2007 18:19

Idag har jag jobbat stängning, det gick bara bra. Imorgon jobbar jag åxå stängning men det är skönt med sovmorgon och jag har en hel del jag behöver fixa med så känns bra att börja sent imorgon åxå.


Imorgon ska jag ringa in beställningen till direkt trade som jag sagt i evigheter men nu känner jag att det  är nu eller aldrig.


Nu ska jag gå ut och tvätta bilen, behövs verkligen och vill inte lämna den till Fredrik när den är så här skitig. Ska även åka till Camilla och låna symaskinen så jag kan sy gardinerna ikväll eller imorgon bitti. Tjata lite på dom att dom köper delen till gräsklipparen så jag kanske kan klippa gräset i helgen.


Petter kommer förresten hem redan imorgon. Dom ligger så bra till med jobbet att dom inte får jobba på helgerna så han kommer hem över helgen och åker igen på måndag. Jag blir så less på att aldrig veta. Man ställer in sig på en sak och sen ändras det miljoner gånger. Jag vill hellre att han är borta en längre period än att han bara kommer hem över helgerna, helgerna går alldeles för fort och man hinner ingenting i alla fall, en vecka vill jag ha honom hemma för att det ska kännas bra. Men det är som det är nu och jag längtar ju efter honom så blir skönt att få honom i alla fall.

Av Kisse - 28 juni 2007 13:41

Fick sovmorgon idag eftersom jag började sent så nu har jag lunch rast. Lugn dag idag på jobbet och förhoppningsvis blir det ännu bättre imorgon :) Jag har mest suttit och fixat papper om havandeskaps penningen nu är snart allt i fyllt och jag har pratat med chefen, hon höll med mig om att det är bra om jag har semester jag åxå i sommar så ska fylla i semsteransökan nu och skicka upp den. Jag har fixat vikarie så det är klart, 7 dagar semester tar jag nu i sommar torsdag och fredag v. 28 och hela vecka 29, ska bli så skönt!!!


Näpp dags att jobba vidare!

Av Kisse - 27 juni 2007 19:59

Idag öppnade jag på jobbet, vaknade halv fem av att hundarna skällde som tokar, dom fick sova ute eftersom jag ändå började så tidigt (dom hinner ju bara in och vända) upp och skrek åt dom genom fönstret och sedan vågade jag inte somna om i rädsla av att försova mig första öppningsdagen. Var på jobbet vid tio i sex, faktiskt inte så trött.... började inte ramla in barn förrän mycket mycket senare och när nästa personal kom var det ännu bara två barn, fritidsbarn dessutom :) Höll mig vaken på rasten då jag bestämde mig för att kolla upp med havandskaps penning och söka det till hösten så fixade fram alla papper jag behöver. Imorgon ska jag ringa och prata med chefen. Ska söka semester åxå, har bestämt mig för att ta ut en vecka i sommar i alla fall.


Direkt efter jobbet hämtade jag upp A-K som skulle få följa med till barnmorskan och sedan skulle vi gå på stan så tyckte hon lika gärna kunde följa. Besöket gick jätte bra en jätte gullig barnmorska som tog sig tid faktiskt och jag gillade denna mycket mer än min ordinarie. Pratade en hel del om mina besvär med magen och bestämde att jag ska dra ner på järntabletterna, jag hade jätte bra blodvärde så vi testar så till den början, blir det inte bättre ska jag testa byta sort och annars så ska jag sluta helt med järntabletterna. Hjärtljudet var på 144 slag i minuten, samma som förra gången :) Magen mätte 24 cm, helt normalt!!!! Jag är inte tjock...*ha ha*.. alla säger ju att jag är så stor...Jag hade gått upp en hel del i vikt sedan förra gången och ligger nu på +7 kg.


Har en krampande smärta i området kring naveln i perioder så pratade om det åxå men troligen är det bara magen som växer mycket just nu och inte riktigt hinner med. Idag då vi gått en hel del på stan fram och tillbaka så har jag nu fruktansvärt ont i magen (kring naveln)så ska lägga mig på soffan och vila nu, se på Nicke Nyfiken och äta jordgubbar :) Imorgon har jag sovmorgon och börjar inte förrän klockan tio!!!


Nu till shoppingen, hittade en ur gullig bebis tröja på åhléns jag inte kunde motstå, var på rea så helt okej pris. köpte en ny väska till mig själv då min jeans väska är för liten att ha på jobbet jag släpar ju en massa saker fram och tillbaka hela tiden, extra kläder nu när det är svårt att veta om man ska ha långbyxor eller shorts på sig. Jätte fin, A-K har en lika så jag härmade henne :)


Var på babyproffsen och köpte en skötbädd till skötbordet. Hittad en för vettig peng som är kanon fin :) Tänkte köpa mumintrollen men den var dyrare och dessutom har man ju oftast en handduk på bädden för att det ska vara lite varmare och då syns ändå inte mumintrollen jag får betala för...ska köpa bäddsetet till vagnen istället. Kollade pris på bäddsetet Petter vill att vi köper till sängen, jätte tufft kamoflage mönster :) (så klart, vad annars...fanns ju inget med älgar på)går på 400:- så det får vi nog önska oss i så fall eller om pappa Petter åker och köper det själv... är visserligen det enda Petter sagt att han tycker är tufft och vill ha så... får se hur det blir.


Var på dollar och köpte panelhållare och panelgardiner till vardagsrummet, hoppas på att hinna låna symaskinen av Camilla i helgen och fixa så dom komerm upp åxå :)Skulle behöva klippa gräset åxå men har fortfarande inte fått gräsklipparen lagad...*grrr*... vet inte hur många gånger jag sagt till nu....men jag ger mig inte förrän den är lagad!


Varit och pratat med Fredrik, ska åka dit imorgon kväll och byt låna bil med honom imorgon så han kan ta med min bil på däckverkstan på fredag och byta däck på min bil, dom är ruskigt dåliga så behövs verkligen. Blir ju så struligt när jag jobbar så sent och när jag äntligen slutar tidigt har jag annat inbokat...


Nu blir det jordgubbar och den urgulliga apan Nicke!

Av Kisse - 26 juni 2007 21:29

Har varit uppe sedan sex imorse och jag är sååå trött nu, sov visserligen middag på jobbet men har sedan jag slutat bara flängt runt. Hem till syster och hämtade henne och barnen, skjussade dom till Timrå att kolla på en bil. Sedan åkte vi och åt middag på ikea, gott var det. Hem till syster för att kolla på altanen fika lite bullar och saft innan jag åkte hemmåt.


Hemma gav jag hundarna lite middag, rester från jobbet. Flyttade kaninburen så han fick lite färskt gräs. Laddat tvättmaskinen och hängt en maskin, gjort eld i pannan och väntar nu på varmvatten och sedan ramlar jag i säng imorgon börjar jag ju jobba sex...hualigen....och efter det barnmorskan....ska dessutom gå en sväng på stan med A-K, jag hoppas på att hitta ett par sommarskor till mig typ ballerina skor eller nått annat lätt. Förra årets är helt slut, pärlorna ramlar av och dom är helt utslitna under.


Pratade med Petter förrut, han kommer hem nästa torsdag, hemma över helgen och sedan åker han igen på nästa sväng som blir ca: 3 veckor. Det ändras alltid men nu längtar jag tills nästa tordag!


Duscha, sova!!!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards