Alla inlägg den 6 maj 2008

Av Kisse - 6 maj 2008 20:45

Måste börja med att tacka Aina för lamporna hon varit hit och lämnat på bron, ska sätta in pengar till dig. Förra veckan gick vi nämligen ilag och köpte ett 10-pack solcellslampor men det blev lite klent här då vi bestämde oss för att dela på en packe till :)


Filip vaknade inatt vid tolv igen och ville inte somna om, hamnade i min säng och sov till halv sju... då klev vi upp och gjorde frukost och halv nio gick vi i säng igen då var sonen trött igen...jag var trött hela tiden... vid halv tio ringde syster och vi vaknade, pratade med henne men somnade sedan om, både jag och Filip, vaknade nästa gång kvart över tio av att syster ringde igen... *ha ha* då klev vi upp eftersom vi bestämt att åka till syster tidigt och hälsa på.


Blev en hel dag, började med att ge pojkarna våra lunch och sedan vi själva *gott*, fikade och tog sedan en promenad och hämtade Gustav på 6 års. när vi kom hem sov Filip i vagnen så jag passade på att vara ute och leka med Axel och Gustav, vi lekte i traktorhytten, lagade mat och hade kul. Maria plockade upp Filip när han vaknade och dom gick och gungade så nu måste Petter få till en gunga här hemma för det gillade Filip! in och åt snabbt middag och blöjbyten innan vi stack ner till sporthallen, Gustav skulle spela bandy match. Vi stannade inte hela tiden ut eftersom Filip blev trött.


Åkte hem och hämtade posten... massor av kort jag framkallat hade kommit, roligt värre nu skulle jag vilja sätta mig och fixa med dom men ska glo på tv och sedan försöka komma i säng. Men imorgon blir vi bara hemma och tar det lungt så kanske hinner jag lite då.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards