Alla inlägg den 20 augusti 2008

Av Kisse - 20 augusti 2008 22:49

Blir inga super duper bilder av denna kamera...jo ibland men fel förutsättningar för det imorse nä jag knäppte på Filip när han lekte med "nya" leksaken, arvegodset från kusinerna :)Han ÄLSKAR den! Allt ska låta för min lilla herre och BOLLAR är dte bästa han vet så denna är ju perfekt! Den låter, det snurrar, det plingar, bollarna flyger och far... och Filip jublar.


Åkte ju som sagt till syster på eftermiddagen efter middagen *god tjockpannkaka, tack, tack* tog vi en promenad runt sjön men på vägen upp till huset stoppade jag in vagnen i bilen och pojkarna fick åka tillsammans i Axel vagn upp för djävulsbacken :)


Både Axel och Filip är ju ute pojkar så själv klart ville dom leka lite ute inann vi gick in och fick go fika :) Vi gungade, Axel lekte lite i sandlådan åxå. Men Filip han vill bara GUNGA han :)


Trevlig eftermiddag, blev kvar liiite för länge... Filip fick havregrynsgröt och lite välling och bytte till pyjamas innan vi for men höll sig vaken hela vägen hem *tack och lov* lite svår att få att somna då han hunnit bli övertrött men nu sover han som en stock. Förr var det perfekt att låta honom somna i bilen på väg hem och bara bära in honom till sängen men det går inte längre, han vaknar och tycker han sovit klart och det blir bara strul. Men efter lite trulade somnade han gott i sin säng och har inte vaknat en endaste gång.


Saknar min sjuka sambo som ligger i norge med feber och hemlängtan... tappat räkningen på hur många dagar det är kvar åxå...11 dagar..*hua* känns fortfarande som en evighet!

Av Kisse - 20 augusti 2008 14:03

Har byt lånat mobil telefon med mamma så nu har jag en kamera :)


Varit och kollat tyg med Annelie men vi ska beställa lite tyg prover och beställa tygerna från stoff och stil istället då vi inte hittad enågot vi blev riktigt nöjd med. Pratat ihop oss lite i alla fall så vi vet hur den andra menar. jag har en klar bild hur jag vill att den ska se ut sedan är det ju Annelie och Patrik som syr den.


Planerat bröllop hela dagen och nu ska vi ta och packa och åka till syster för att planra lite mer och fira att gustav fyllt 7 år, moster stora kille. Tycker inte alls det var länge sedan han föddes och jag cyklade dit, var och varannan dag :) Då hade jag ju lite närmare än vad jag har nu att hälsa på mina syskonbarn.


Känner mig enormt stressad idag över bröllopet, INGENTING är ju klart... jo brödet :) Har i alla fall strukturerat upp allt nu så jag vet vart jag ska börja... imorgon ska jag nämligen hämta min vigselring och lämna in Petters ring (som jag äntligen hittad, var försvunnen ett tag) och min förlovningsring måste ju lämnas på putsning den åxå.


Dags att ta ett djupt andetag...allt ordnar sig, VI HINNER KLART!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards