Alla inlägg den 28 augusti 2008

Av Kisse - 28 augusti 2008 21:41

Åh vad duktig jag varit idag trots att jag fortfarande känner mig sjuk, dock mycket mycket bättre.


Städat så gott som hela huset och bäddat rent i allas sängar. Tvättat och hängt en massa tvätt, vik en massa tvätt. Stuvat undan en massa saker som länge legat framme... fixat och trixat en massa på nätet. Gjort ordning en sak till bröllopet *hemlis* :) TVÅ saker för den delen :) Är så glad, känner mig så nöjd redan nu...jag VET att det kommer bli bra!


Nu kan jag faktiskt koppla av lite med bröllopsplanerna och ta lite då och då istället, har ju massor av bordsplaceringar att skriva och servetter att vika men tiden för anmälan är inte riktigt slut även om det är strax, så ni som inte ringt ännu, RING! Vissa som tjatade på att inbjudningarna skulle ut tidigt har ännu INTE anmält sig *hrrm*


Skönt att få hem sonen, blev lite ändrade planer så mamma och pappa skjussade hem honom på kvällningen. En trött men glad kille var det som kom hem :) Får se hur natten blir, har har troligen ont i munnen, tänder på G i överkäken och han vill knappt ta nappen. Sovit lite oroligt sedan han somnade.


Längtar verkligen efter Petter nu, snart kommer han hem. Skönt att ha en hel del inbokat i helgen så tiden går lite fortare. Blir ingen vattengympa på söndag i alla fall, ringde idag och hörde att den började v. 37. 


Det enda jag inte hunnit med idag är äta.. dumt.. men har ingen vidare matlust så blev varma mackor till middag (före det bara en kopp te till frukost)...magen kurrar nu så blir till att äta lite nu igen... man går defenitivt inte ner i vikt av att inte äta alls.


Hunden ska ut igen åxå, vägrar gå ut med honom inatt igen, ingen vana han ska få!

Av Kisse - 28 augusti 2008 10:23

Ja det var den natten jag skulel få sova det... halv tre vaknade jag av att macken (våran hund) vart alldeles tokig, skällde och sprang fram och tillbaka. Skrämde verkligen livet ur mig eftersom den hunden ALDRIG skäller inomhus om vi är inne. Jag blev riktigt riktigt rädd... ringde till slut Stefan eftersom Macken inte slutade skälla och jag blev för rädd för att gå ner över huvudtaget. Stefan svarade som vanligt inte på mobilen så till slut ringde jag hem till honom (han bor hos sina föräldrar) men jag hade sån tur att han var vaken kvart i tre på natten! han km upp och lyste med ficklampan och sedan släppte vi ut Macken.... hunden var... skit nödig...Stefan avslutade utryckningen med att säga: "jag visste inte att jag hade jour!"


J***a hund, man kan ju bli less. Men eftersom han var inne hela dagen och vägrar skita när man går ut med honom så hade han ju inte skitig på hela dagen, idag blir det hundgården för honom! Somnade i alla fall om ganska omgående och har sovit till kvart i tio.


Idag kommer slemmet upp, igår hostade jag sönder lungorna (kändes det som) men idag släpper det lite i alla fall på trycket jag har i bröstet. Har haft lunginflamation förr så jag vet att jag inte har det. Inte har jag någon feber idag heller, tror jag.


Nu blir det en stor kopp te och sedan ska jag skicka iväg lite mail. Tvättar och försöker få undan lite här hemma. Stefan och jag jobbade undan lite igår så vi ska träffas på söndag stället. Känns inte som jag orkar putsa några fönster så det får nog vara till nästa vecka. Ska försöka vila så mycket det går idag åxå innan jag hämtar hem sonen igen. Det är hemskt tomt utan honom! 


Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards