Alla inlägg den 22 augusti 2008

Av Kisse - 22 augusti 2008 23:08

Nisse kom och hälsade på oss på morgonen, lagomt till frukosten :) Skjussade hem honom och handlade på förmiddagen, jag städade när Filip sov middag och efter middagen gick vi ner på byn, hämtade posten och surrade lite med lena och barnen. Gick hem och lekte tills det var dags att gå in och göra kväll. Gosade en massa med djuren !


Vi har världens snällaste djur tror jag... om man räknar bort Sylvester men *peppar, peppar* har han inte gjort Filip något än... Sylvester är en sur katt men som ändå ska vara upp i och sura, gillar inte att man drar honom i öronen eller tassarna då blir han arg och klöser. Konstigt nog är han väldigt tålmodig med Filip men han känner väll på sig att där går gränsen. Macken är i alla fall den snällaste hunden man kan ha. Ja nu hamnade det ju bild på stackaren här på bloggen ändå... han är en rakad gråhund MEN det har  hjälpt, alla knölar är läkta inga sår som blivit imflamerade på hela sommaren, ingen böld, det har varit värt det även om han ser hemsk ut våran annars otroligt fina gråhund.


En bra dag kan man nog helt enkelt säga även om jag hade en liten depp när jag gjorde middagen, tänkte att det skulle vara så mycket roligare att stå och göra fredags gott till hela familjen, lyxa till det lite eftersom det blir helg istället för att stå och steka en kyckling file´, göra en fajita....


Jag är så less på att vara själv, jag vill ha en vanlig familj, vill att Petter ska ha ett vanligt jobb. Vill att vi ska vara två som delar på allt, hela tiden och inte på halva tiden... är ju som att vara ensamstående fast jag har Filip den "andra" veckan åxå... har bra rutiner med Filip när jag är själv annars skulle det inte funka, när Petter kommer hem blir det helg för oss... oftast en hel vecka... och då försvinnner alla rutiner eller blir åtminstonde annorlunda. Vi är inte lika noga då, vilket gör att jag får "börja om" nästa gång han åker igen... allt blir så hattigt på något sätt. Själva sysslorna klarar jag själv, jag orkar, jag klarar det men det är tråkigt att inte leva i ett förhållande när man har ett förhållande...vet inte om ni förstår vad jag menar... jag vill ha Petter hemma helt enkelt, så Filip har en mamma och en pappa hela tiden, inte en pappa som är på jobbet i 17 dagar istället för "vanliga" pappor som kanske är borta  i 9 timmar!


Filip har ju lyxen att ha mamma och pappa HELA dygnen däremot när pappa är hemma men det blir inte samma sak.


Ja det var den "lilla" deppen jag hade till middags tid. Vet inte om jag blev gladare av att prata med Petter heller...han kommer ju hem om 10 dagar för att vara hemma i 6 dagar... sen åker han på älgjakt... tyckte VI kunde komma och hälsa på honom där... jo visst...nej tack åker faktiskt inte och sätter mig mitt ute i skogen med Filip nu, han är lite mer krävande än så...


Tycker nog det är den där PAPPAN som ska ta och vara hemma lite mer, inte Vi som ska åka till honom... förstår ju att Petter vill åka och jaga, det längtar han ju efter hela året, det handlar inte om det, bara att Petter varit borta lite väl mycket nu ett tag... *usch* bäst jag är tyst.


Nu blir det snart sängen, trött som en gnu eller nått...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards