Alla inlägg den 16 augusti 2008

Av Kisse - 16 augusti 2008 09:35

Jag tycer det är så roligt att kunna gå tillbaka ett år och läsa vad ma skrev då och jag tror det blir det som avgör att jag nog blir kvar på blogga gratis.


Läste igår om mitt köpbegär som vann då åxå, inte bara nu jag shoppar :) Måste bara få tillägga att babysittern använder vi än! vi har den på toaletten, perfekt att sätta ner Filip där om man helt enkelt akut måste gå på toa eller när man duschar. han börjar visserligen protestera när man spänner fast honom men han tar sig inte ur så det funkar! Babygymmet städade vi däremot undan för flera månader sedan eftersom han bara var roa av att krypa därifrån :) Det gamla beg. från systers pojkar har däremot använt ända tills nu, eftersom den är stabilare har han kunnat hålla i sig i den när han rest sig upp... så i efterhand kan jag ju säga att mumin gymmet var lite bortkastade pengar, den billigare varianten var roligare för Filip och har använts längre men jag gillade mumin bäst den var ju så gullig dessutom köpte jag ju den beg. åxå så var inte så mycket pengar vi la ner ändå.


Badbaljan och stativet är nästa sak som nu åker undan, Filip älskar ju att duscha och bada i det stora badkaret så vi använder inte baljan så nu tar det bara plats och åker undan i skrubben istället. Gåstolen har vi nyss ställt undan åxå eftersomjag tycker det är viktigare att han går med gåvagnen nu istället för att hasa i gåstolen där lär man sig inte gå. Min lilla kille håller på att blir stor, skönt men tycker ändå tiden har gått lite för fort. Nu kan vi gärna pausa lite Filip är tillräckligt busig ändå... jag har ett riktigt vilddjur!


Idag blir det selånger med gudmor! Men eftersom hon jobbat natt måste vi vänta på att hon vaknar så Filip kommer nog hinna sova middag innan vi sticker. Blir ergo selen, vägrar ta med vagn bland miljoner människor.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards