Alla inlägg under februari 2009

Av Kisse - 11 februari 2009 22:19

Ja idag blev det en sväng på banken, en slant finns nu på mitt konto och vi kan ta tag i det som behövde fixas. Ny bilbarnstol blev enda köpet idag inget av det andra fanns... men känns väldigt skönt att vi har fixat bilbarnstolen i alla fall det är det viktigaste just nu.


Mormor och morbror Niklas kom ner på kvällningen, Filip blev jätte glad var nog länge sedan han träffat mormor och morbror tyckte han i alla fall.


Polisen var hit idag och ville ha lite papper som dom råkat skicka fel (tyvärr hade dom inte kommit med posten idag så dom kom i "onödan") Men Petter passade på att fråga vad dom tyckte om vägen och dom gav den helt klart underkänt, är ju bra att ha polisen på sin sida åxå. Det "roliga" var att när dom skulle åka hamnade dom själva lite för långt ut och fick lägga i backen för att inte göra en "Petter". Tyvärr kan dom inte göra något åt den fina räkningen man fick för en "Petter" men vägverket kan ju räkna med att få en fin räkning av oss dom åxå... fortsättning kommer att följa, säkert kommer den bli lång men nu är arga och less på denna skit väg.


Måste lägga upp en bild på underbaraste ungen i världen, han är så duktig och härmig nu :) Han behöver verkligen bara se en gång så vet han precis hur allting ska görs (enligt ha själv i alla fall) imorse ville han bre sin smörgås själv :)

Av Kisse - 11 februari 2009 22:16

En fin fin VW PASSAT 2,0 FSI VAR , 2006


Jag är verkligen tok nöjd!!!

Av Kisse - 10 februari 2009 21:13

Idag har varit en fixar dag, jag har suttit i telefon halva dagen, pratat med polis, försäkringsbolag och barnens hus. Är ju ett j***a pyssel att få ihop allt. Vi måste ju kassera bilbarnstolen och fixa ut en ny men tydligen måste vi själva lägga ut pengarna för en ny bilstol och sedan skicka in kvittot och få tillbaka pengarna... känns ju lite surt då stolen går på nästan 3000:- men imorgon ska det fixas!


Idag har jag varit och köpt ny bil, en jätte fin passat -06, lägger in lite bilder imorgon när det är ljust. Lite skillnad från min 98:a :)


Imorgon blir det banken som gäller ändå men mer tänker jag inte avslöja om det förrän det är klart.


Petter mår i alla fall bra börjar bli lite stel i nacken med det är troligen bara en sträckning, chocken har släppt och han börjar förstå vad nära döden han var. Vi tackar gudarna flera gånger om att han (och kvinnan i andra bilen) lever och mår bra.

Av Kisse - 9 februari 2009 22:07

Ja inte blev det någon tidig kväll i detta hus. Min käre make har nämligen krockat med min bil på E4 och fick åka med ambulans till sjukhuset.


Otroligt otäkt med bilolyckor, var ner och tittade på bilarna och det ser ju verkligen otäkt ut tur att det gick bra både för Petter och kvinnan han krockad med. Båda fick dock följa med ambulansen till sjukhuset för att få det dokumenterat. Petter klagade över ont i sidan så sidokrockkudden slog ut där.


Usch hatar verkligen bilolyckor det går så ruskigt fort att något går fel :( Men något positivt medförde det ialla fall, vägverket kom nämligen hit och kollade vägen så nu hoppas vi det blir någon ordning på denna skit väg. Oträckt att dte ska behöva gå på tok.


Men vi tackar gudarna för att Petter lever och mår bra, bilen är bara skrot men alla ting går att ersätta men det är värre med människor som mamma säger.


Nu väntar vi på att höra något från Petter så Cajsa kan åka och hämta hem honom, själv har jag ju Filip som sover och ingen bil har jag heller :(

Av Kisse - 8 februari 2009 19:39

Japp kalas idag igen, Frejsan som fyller 2 år.


På förmiddagen fick vi främmande av Carro, Erik, Lars- Erik och Filips kusiner Irma och Maja.


Blev en kort kort snabb visit på ikea idag efter kalaset, köpte kökspallen BEKVÄM tänkte ha den i badrummet så Filip kan klättra upp till handfatet själv när det är dags att tvätta händer och borta tänder om inte annat blir det skönt att ha något att sitta på när han badar :) Tänkte måla den vit före.


Blir tidigt i säng ikväll då vi ska hälsa på fsk imorgon och sedan har jag några samtal att ringa, måste se till att få undan lite nu innan det blir jobba. Troligtvis ska även en tid hos banken bokas... men mer om det senare. NU ska sonen läggas.

Av Kisse - 7 februari 2009 21:37

Sov lite för länge idag åxå och sedan promenixade vi iväg på kalas till Moa som fyllde 6 år idag, tänk vad tiden går fort tycker hon nyss föddes :)


Pierre, Sussi och Olliver kom och åt middag med oss idag.


Näpp ska lägga mig på soffan ochmumsa chips och dipp och se på wallander filmen.


Imorgon blir det mer kalas då fyller ju lilla underverket 2 år, Freja eller Fjeeja som Filip säger ;)


Av Kisse - 6 februari 2009 12:15

Igår ringde min chef och gav mig ett löneförslag som gjorde mig glad och nu ska bara papprena skrivas på så är allt klart för jobbstart den 16 feb.


Idag ringde dom från jobbet och gav mig arbetstiderna åxå. Allt känns faktiskt kanon bra!!!


Måndag: 7.30-14

Tisdag: 7-15

Onsdag: 8-16.30

Torsdag: 10-18

Fredag: LEDIG


Men redan på måndag ska jag åka dit på möte så man får höra lite vad som ska hända där i vår. Ska bli skönt att komma ut i arbetslivet igen bara vi får hålla oss friska åxå.


Filip har ingen feber idag så jag hoppas det vänder nu så vi kan åka och hälsa på fsk på måndag igen.

Av Kisse - 5 februari 2009 10:19

Torsdag fm fick vi sovmorgon, Filip sov till halv tio efter en dålig natt. Skönt som attan eftersom jag inte började förrän halv tolv :)


Jobbade till halv fem och sedan hem och äta Petter special, korv med bröd :( Snabbt och lätt iaf eftersom vi tänkt skynda vidare till Birsta och handla mat, där finsn nämligen laktosfriost till mig. Men så fick vi bebisfrämmande och i kom iväg rätt sent ändå. Pierre, Sussie och lilla Olliver kom på besök och hämtade ytterligare en kasse kläder jag plockt ur till Olliver.


Farmor och Ludde kom hit och passade Filip under tiden eftersom vi inte ville släpa med honom när han fortfarande har feber.


Filip som klättrar överallt har gjort ännu en vurpa.. denna gång kom det massor av blod då han slog fram en hörntand som länge varit på G men det suttit skinn ivägen. Även hakan fick sig ett skrap märke. Fördelen är att han slutar klättra överallt när han ramlat, ramlade ner från leksakförvaringen förra veckan åxå och fick ett märke bak i huvudet som tur är har det ju ännu gått bra och han har inte slagit sig sönder och samman... *peppar, peppar, ta i trä*

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards