Alla inlägg den 6 juli 2009

Av Kisse - 6 juli 2009 20:52

Blev ju en tur till affären då eftersom kattmaten var slut, blåsigt, mulet och kallt hela dagen fram tills dess att vi satte oss i bilen då kom värmen, köpte glass och lite go fika och tog en tur till en lekpark och lekte bort en liten stund. Gick även och kollade på kossorna.

 

Mobilkameran därav den dåliga kvaliten. Jag måste bli bättre på att ta med den lilla digitalkameran för systemkameran orkar jag inte alltid släpa på.


 

Hämtade posten och där fanns försäkringsbeviset på gravidförsäkringen jag precis teckat, så nu är magen försäkrad som ni ser, man fick nämligen ett linne från länsförsäkringar, dom har smygit in loggan i en av blommorna :) En trevlig överaskning även om det var i minsta laget.


Magen har tok växt senaste veckan, det trycker och spänner verkligen överallt är i v. 28 nu och känner mig verkligen GRAVID, blir anfått för ingenting, kissnödig HELA tiden. Får rätt mycket sammandragningar om jag gör något för hastigt eller tar i för mycket. Bebisen boffar och lever runt, dock mycket lugnare bebis än Filip (än i alla fall) den här trycker och har sig mer, Filip var ju ett riktigt energiknippe och sparkade och gjorde volter så jag skrek av smärta.


Katterna blev glada när vi kom hem med kattmat och Filip roade sig med att mata dom under tiden jag gjorde middag.

 

Eftermiddagen/kvällen har vi spenderat på övervåningen, dammsugit, vikt tvätt, tittat lite på Nasse, läst böcker tills det var dags för kvällsfika.

Av Kisse - 6 juli 2009 13:46

Känner mig fortfarande trött oh seg efter helgen, tråkigt väder gör det hela inte bättre så jag och Filip har haft en städdag idag.


Gjorde pannkaka till lunch och sedan sova vagnen för Filips del , jag passar på att vila mig lite.


Måste åka och handla men vill verkligen inte men vi har slut på kattmat så om vi inte ska bli tokiga på skrikiga katter är det bäst vi ger oss iväg snart, Filip ska väckas och posten ska hämtas.


Petter har åkt och jobbat och det känns otroligt jobbigt och tråkigt just nu eftersom vi inte hunnit göra något alls på "våran semester" och någon mer ser det i nuläget inte ut att bli heller.


Blir Petter borta hemskt länge tar vi nog bilen och åker upp till honom i alla fall, blir ju ingen Borgstena tur iår ;) Förra sommaren satte jag mig på natttåget med Filip och packning och åkte tåg hela natten till Petter för att vi skulle få lite semster i alla fall, mysigt hade vi men resan kändes ju lite halvgalen ;) Nu är Petter "bara" i Östersund så det är ju nära :)


Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards