Alla inlägg den 12 januari 2010

Av Kisse - 12 januari 2010 19:23

Vi började som sagt att riva väggen, resultet: väldigt mycket brädor, massvis med spån och slutligen har vi fått fram en fin vägg som ska snyggas till lite och slutligen betsas i en mörkare färg. Total kaos inne i gamla pannrummet nu men ändå rätt skönt för då vet jag att vi är på gång igen :)

  

Blev ingen spruta för Petters del, varför vet jag inte riktigt men troligen för att Filip varit helt hopplös och skrikit som en galning???? På tok för trött men vad ska man göra, han behöver ju dos 2 för ett fullständigt skydd. Filip hade varken ätit eller sovit idag på förskolan och var därför trött och grinig :(

Rolig post idag, ett tradera köp som kom :) Självklart en MOLO (bild kommer någon dag) till Filip och en beställning från oa pip, tre dreggel lappar (bib) till Lukas dreggelkräkbebis :) Och kläder till Filips docka. Verkligen jätte fint och jag verkligen beställa dockkläder där fler gånger, Filips docka har bara en rosa helkroppsdress som är svårt att ta på och denna nya blåa dress då. Otroligt bra pris, 109:- för byxa, tröja och mössa, välsytt och lätt att ta på och av med kardborreknäppning i ryggen på tröjan och resår i byxorna.


    

Idag har jag dessutom gjort något jag faktiskt rätt sällan gör... total misslyckas med maten... dessutom så simpel mat som strips och kycklingkorv.... maken räddade middagen med att steka ägg ;)

  

Räddaren i nöden som åxå kom hem från affären men 8 ½ kg OST ;) LAKTOSFRI OST som periodvis är svår att få tag i, syster är första köpare och sedan får resten lagras... väldigt lång hållbarhet mitten av JULI  (de stora mars) men de hinner nog gå åt, vi äter ju av den hela familjen eftersom den dessutom är så himla god! Men personalen på ica tittade konstigt på Petter när han nästintill tömmde ostdisken för andra gången på kort tid ;)


Nu: VARMA MACKOR :)

Av Kisse - 12 januari 2010 11:51

Natten som precis som vanligt då Filip somnat tidigt... en vakennatt, halv två vaknade han och kunde inte sova mer så inte förrän halv fem somnade han om :( Petter klev upp med honom imorse och skjussade honom till förskolan och jag och Lukas tog oss sovmorgon till nio *skönt*


Idag har Petter äntligen påbörjat projekt Riva Vägg, vi ska nämligen riva bort en innervägg och titta hur timmerväggen ser ut där under alla lager som byggs på, är den fin är tanken att den ska bli synlig som en fondvägg annars får vi helt enkelt bygga igen väggen igen.


*jihhoo * Vad roligt det är när det börjar hända lite igen... dock lära det bli stilla stående igen då Petter ska iväg och ta svinis sputan när Filip ska få sin dos 2 av svinis. Filip reagerade inte något alls på dos 1 så jag hoppas det ska gå bra den här gången åxå.



Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards