Alla inlägg den 21 januari 2010

Av Kisse - 21 januari 2010 23:55

Tänkte tipsa om en rolig ljud bok jag köpte på Bokia häromdagen

  

 En bok i hårdkartong med en ljudknapp på varje sida som låter: Ninky Nonkens plingande, Pinky ponks pruttljud, Makka pakkas tuta, Upsy Daisy sjunger och Igglepiggles tutelepling. Riktigt rolig faktiskt. Filip tittade länge på bilder och berättade vilka det var. Väldigt lite text men å andra sidan säger dom ju typ aldrig något på det där programmet heller.... men jag må ändå säga att jag gillar det väll lite bättre nu än tidigare... vi köpte nog den filmen med de värsta avsnitten.. jag gillar fortfarande inte berättarrösten och alla konstiga nonsensord MEN Filip gillar det och låt gå för det!


Jag gillar färgerna i boken :)

Av Kisse - 21 januari 2010 23:27

Dagarna går i rasande takt, Petter renoverar för fulla muggar och jag försöker styra upp allt kaos ;)


Torsdag betyder ledig dag för Filip och vi låg i sängen halva dagen, vilket verkligen behövdes, tror klockan var närmare nio innan Filip vaknade och sedan var han nöjd att ligga och äta välling och se lite film. Lukas har fortsatt trula på nattetid med sin täppta näsa :( Dessutom har han lagt till dett rosselljud när han gråter... hörs inte annars och i övrigt är han nöjd och glad.


     

Först lite glad sedan mycke glad Lukas ;)


Jag och Filip har hunnit varit ut en stund idag, hämtade posten, Filip ville åka vagn, han tycker fortfarande phil&ted vagnen är spännande ;) blivit lite bilder på Filip nu då han kommit på att han kan säga "NEJ vill inte mamma knäppa". I övrigt är han så himla rolig att höra på nu, man får sig ett skratt varje dag tror jag... så fort Petter frågar efter något, "Filip vet du vart skruvmejseln är?" "Ja, ja veet inte" säger han som ett stort frågetecken och sedan brukar kunna visa vart sakerna är ;)


Idag på skötbordet utbrister han : "Pappas gröna vatten" om Petters listerine flaska :)



Har precis skrivit klart 19 inbjudningskort till dopet *puuh* Litet dop denna gång... eller ja i alla fall lite mindre... bara de närmaste och räknar med 63 st.  Nu är det bara maten/fika kvar att bestämma. Provade dopklänningen och den sitter jätte fint men kräkungen var ju tvungen att kräka ner klänningen ;) Blev så himla fin i den så nu börjar jag längta tills dopet.


Av Kisse - 21 januari 2010 21:41

  

NU ÄR DET FULL FART PÅ STORA VINTERREAN HOS PIRUM PARUM!

20 – 50% på alla höst- och vinterkläder.

 

OCH IMORGON FREDAG KL. 12.00 KÖR DE IGÅNG I WEBBSHOPEN OCKSÅ.

 

SKYNDA FYNDA! hos www.pirumparum.nu 

Av Kisse - 21 januari 2010 17:09

Nu har Pirum parum fått in MOLO vårnytt även i webbbutiken

   

Jim Trucks linne 199:-

 

Jeans Anders 249:- (vilket kanon pris!)

 

Nikole mössa 149:-



och fortfarande gömmer sig några riktiga godingar i REAN.


Fleur Cups

Cups, väldigt svår att få tag i för endast 149:-

Floyn dalmatian

Floyd Dalmatin för ynka 179:- skulle verkligen vilja ha denna till Lukas i stl 68 alt. 74 men har just nu köpstopp :(

Faith Butterflies

Ännu en till underbaring men tyvärr säger min man att denna är för flickig...???? Kanske ska köpa den i ren PROTEST!!!! Priset är ynka 199:- vilket är hiskeligt billig för en suit :) Tänk själv, vad kostar det att köpa en tröja och ett par byxor... här är ju allt ihop lixom inga glipor, perfekt på småttingar!!!! Jag ÄLSKAR suits ;)

Fleur dalmatian

Sist men inte minst denna UR TUFFA body med neonrosa kantband för kanon priset 149:-


Molo är DYRA men har ett väldigt högt ANDRAHANDSVÄRDE och man får lätt tillbaka hälften man lagt ut på tex. tradera och vissa speciella, som är svår att få tag i, kan man tom få MER än man betalat för dom ;) Så man kan säga så här, allt man köper i REAN kan man sälja på tradera och med väldigt stor sannolikhet får man tillbaka varenda krona man lagt ut om dom fortfarande är i fint men använt skick!


Psst. Lukas döps snart...perfekt doppresent är ju MOLOisar ;) Eller present kort på Pirum parum så vi kan handla MOLOisar ;)


Av Kisse - 21 januari 2010 00:02


Det är spännande att renovera gamla hus, man vet aldrig vad man kan hitta.... vi har väll mest hittat döda mumifierade råttor ;) Men i denna vägg dök det plötsligt upp en dörr ;) Lite komiskt att Petter lyckats dra in värmen precis under dörren... som om han kände på sig att det var precis där de skulle upp ;)


Bäst var ändå när han skulle berätta det för mig och jag hörde fel.

P: jag har hittat en dö (rr)

K: VA???? hänger klart tvätten innan jag går och tittar... jaha en dörr jag tyckte du sa en DÖ...


Ha ha man är rätt härdad va ;) Dock lite rädd för mig själv... min reaktion.. ja ja en död i väggarna...jaja inte värre än så....


Äntligen börjar det ta sig i gamla pannrummet  min man jobbar och sliter med vatten och värmeledningar som går härsan och tvärsan, otroligt vilket händig man jag har... själv kan man ju ingen sånt där alls utan får snällt vänta på min tur, målning, tapetsering etc. under tiden får jag hålla ställningen i resten av huset och ungarna och se till att maten står på bordet i lagom tid :)


Stefan var här tidigare ruskade mest på huvudet och frågade Petter vad han ska göra när alla dessa renoveringar är klara... han tror Petter kommer klättra på väggarna då ;) Själv tror jag att vi ALDRIG  kommer bli riktigt klar, finns ju lixom alltid något att greja och fixa och slutligen börja om... se bara vad vi gör nu... renovera tvättstugan... *hmm* Det var lixom det första vi gjorde och nu gör vi om det... ribban höjs lixom hela tiden... sen har vi garaget, logen hundstugan, lekstugan och ja just det ja traktorgaraget där taket rasat in... Nä du Stefan, vi blir aldirg görolösa på denna gård!!!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards