Alla inlägg den 25 januari 2010

Av Kisse - 25 januari 2010 23:09

Miljoners spikar senare, två stickor som skar så långt in och blodet nästan sprutade... lite överdrivet ;)  Men smärta iaf men nu är stickor bortplockade och kanterna sandpapprade runda och fina utan flisor och stickor. Även dammsugit den och sedan våttorkat den, nu ska den bara torka innan jag kan börja pensla på lite färg men det får bli en annan dag.


Den kommer bli så fin, min stege :)

Av Kisse - 25 januari 2010 20:10

Måste nog säga att jag fått MASSOR gjort idag ändå, trots en envis huvudvärk, trots att vi haft främmande, middagsgäster, mer främmande så har jag mellan varven hunnit med att städa/skura övervåningen ,vika in tvätt i garderoberna, stryka och byta gardiner i nästan hela huset, tagit av och tvättat klädseln på Filips bilbarnstol och total sanerat stolen,var på tiden kan jag säga, gömde sig många kladdiga godisar och smuts där under klädseln :(


Dammsugit och torkat golven nere, dragit fram ett stort tungt skåp och skurat även där bakom fick nått äckel anfall ( blir äcklad och tycker det är skitigt överallt ;)) och sedan tog jag tag i ett nytt projekt jag har, en gammal gammal stege... dock kan jag inte riktigt bestämma mig om den ska få vara mörk träfärgad eller om jag ska måla den vtit Hade tänkt låta den vara som den är men inser att det har lite för mycket skavanker för att jag ska stå ut med de så finputsning får det bli och då står jag där med färgvalet...

Gillar sånna här dagar, när jag blir effektiv utan att vara medveten om det ju mer jag får gjort ju mer energi får jag men just nu sover båda barnen och jag sitter ner och åter hämtar mig lite, tänkte jag skulle hinna tävla lite innan ett gäng tävlingar som jag titatt ut går ut, var ju länge sedan jag vann nu ;) Men tävlar man inte kan man inte vinna så är det!


Maken ska tydligen iväg och ränna imorgon och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på under tiden, börjar bli rastlös hemma samtidigt som jag inte vill göra av med pengar, Filip ska på förskolan så det blir alltså jag och Lukas som ska hitta på något att roa oss med :)


Uppdatering 21.30; Det kommer ingen bild jag har bestämt mig för att måla den VIT och ni får se före och efter bilder sen dessutom gjorde den sig inte bra på bild, hur det nu kan komma sig... är det bara mina ögon som ser skönheten där bakom???? Nu har jag inte tid att sitta här, miljoners miljoner spikar ska dras ut :)

Av Kisse - 25 januari 2010 11:38

Måndag och ny vecka, Filip är på försklan och vi ska försöka få lite gjort innan det strax är dags att hämta hem honom igen. För kallt (-18 grader) för att lägga Lukas ute i vagnen så jag har inga större förhoppningar på att hinna en massa... tänker mig typ byta julgardinerna och ta bort julen helt och hållet, japp jag har inte hunnit det tidigare eller helt enkelt inte prioriterat det, tomtar och sånt dog jag bort för länge sedan men gardinerna blev kvar.



Lukas 4 månder idag :)  

Av Kisse - 25 januari 2010 09:16

Fredag var en intensiv dag först trevligt främmande, en snabb sväng till syster för att låna lite utklädnadskläder och sedan en sväng till bolaget, ut till mamma lämna Filip och äta middag tillsammans med dom, hem och gjorde oss iordning för att gå utklädda till Camilla som fyllde 40 år :) Petter byggde styltor och blev en så där 30 cm längre och blev sist utpekad, ingenting stämde ju och Camilla hade nog fått för sig att han var hemma med barnen ;) Jag var clown och sprang omkring i clowndräkt och lila peruk resten av kvällen och drack cider ;) Lukas fick nöja sig med utpumpad tuttmjölk men det gick super bra ;) Tömde hela mjölkförrådet i frysen, min lilla storätare så nu måste jag se till att öka produktionen lite så jag kan frysa in en ny laddning, alltid bra att ha i frysen om något skulle hända och snart är det ju dags att börja med smakisar (fast vi drar på det ett tag till) och då är det bra att blanda ut med lite tuttmjölk som Stefan för övrigt anser smakar papper...


Vaknade trött och sliten på lördagsmorgonen, drack inte många cider men är ju rätt ovan ;) Snabb dusch och sedan iväg till Camilla för tårta... trodde hon... åt ju så klart smörgåstårtan Camilla gjort som smakade SUPER, kanon god och jag super lycklig eftersom jag blir så himla glad när det finns till mig åxå det hon inte räknat med var att vi klädde ut henne och kidnappade henne och Janne till stan och närmare bestämt Nacksta och Nöjdeshallen för lite penisridning ;)

  

Och vinnare blev peniskramaren med hela 18 sekunder... själv är jag inte riktigt iform för penisridning och klarade ynka 2 sekunder ;)


Efter några timmar där vallade vi runt ett tag innan slutstationen var lokalen och mega 40 år fest med närmare 80 gäster. Mat och liveband, högt ljud och partajande människor fick mig att åka hem vid en halv tolv, Lukas varken kunde eller ville sova i oljudet och hörselkåporna var ingen hit :(


  

När vi kom hem var han däremot en mycket pigg och glad bebis som skrattade och skrattade så han nästan kiknade, han ville helt enkelt ha sin mamma för sig själv eller så var han glad att slippa gammel farbror Kjell som förölämpade mamma genom att fråga om jag var gravid igen eller bara tjock... tack och hej gubbe och sedan fick han då äta upp det och bad slutligen om ursäkt... må jag inte vara smalaste människan i lokalen men absolut inte tjockast och jag om någon anser ju jag iaf då har ju lite anledning till gummimage ännu... ja ja gubben menade inget illa igentligen men lite så där förstöra stämning för min del iaf. Han kommer nämligen ihåg mig som den super super smala Kristina som Petter blev tillsammans med för 11 år sedan och ja jag väger en så där 30 kg mer nu MEN är mycket gladare och mår mycket bättre i dags läget så det har jag faktiskt ingen dröm eller mål att komma tillbaka dit igen. 10 kg ner är däremot målet det närmaste året!

    

Glad skit, hans ser så mycke äldre ut med tanden :) Självklart Molo body dagen till ära.


Eftersom jag känner mig själv väldigt bra ;) Tog jag tag i städning,disk och tvättning på lördagsnatten innan jag gick i säng vid halv två, vet nämligen själv att om jag vaknar och vet att det är stökigt nere så kliver jag upp och går ner och städar istället för att passa på att ta sovmorgon när jag har chansen så jag städade helt enkelt till sent och sov sedan LÄNGE på söndagen med gott samvete och ingen är mer nöjd än Lukas om man får ligga i sängen och mysa med tutten hela morgonen :) skulle vara Petter i så fall ;)


Filip har sovit hos mormor och morfar hela helgen, varit till Hassela och åkt pulka tillsammans med kusinerna B. Skönt att vila lite från varandra men ack så mycket man saknat honom och fick stora stora kramar när vi hämtade honom.

Summa kardemumma: Intensiv helg men väldigt rolig helg åxå :)


Nu får det dock vara lugnt på fest fronten ett tag!!!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards