Alla inlägg den 23 maj 2007

Av Kisse - 23 maj 2007 22:25

Blev ingen vila idag utan jag gick ut och börja sätta ihop trädgårdmöblerna istället, hann med bordet och två stolar...sedan ringde telefonen...åkte till Stefan och såg reprisen av LOST och åkte sedan hem och satte ihop bänken. Imorgon ska jag betsa två delar som jag missat ena sidan på sedan kan jag sätta ihop soffan och trädgårdmöblerna är klara!


Ingen trappa kommer upp ikväll men imorgon ska det förhoppningsvis bli klart. Just nu håller Petter på att struva ihop den i köket för trångt i hallen. Jag hjälpte honom flytta den från hallen in i köket och jäklar vad tung den var nu är stefan här och hjälper han lite. Blev inte klart idag för Patrik och Petter fick åka och hjälpa Johan med bilen och sånt blir jag tokig på, har man lovat hjälpa till kan man inte släppa allt för att nån annan helt plötsligt behöver hjälp (var tydligen inget akut)men men... inte mycket att göra. Är väll jag som blir trött och sur. Less på att bo i denna röra och värre kommer det bli.  Enormt påfrestande är det att inte ha en trappa kan jag säga, inte så sugen på att klättra upp och ner många gånger om dagen eftersom jag har foglossning.


Snart är det fredag, jag längtar efter helg fast jag vet att det blir en körig helg igen. Tandläkaren på fredag, ska dra en till visdomstand så jag hoppas det går bra. Mulle och dop på lördag så hela den dagen försvinner. Ska bli kul att se lilla Freja i sin dopklänning synd bara att jag inte har någon kamera. Hoppas på att orka få lite gjort under söndagen istället, min kaniner ska bland annat få flytta ut i sina sommarburar. Nu är jag trött och ska gå i säng, känner mig pissless just nu och behöver nog sova. Hoppas att morgon dagen ska bli bättre än jag tror just nu, vi ska fira förskolans dag och ha föräldrafika på eftermiddagen och sånt brukar ta en hel del krafter och barnen blir uppspelda.

Av Kisse - 23 maj 2007 17:29

Lite bättre dag på jobbet idag men har inte mått så kanon bra idag heller, börjar få ont i magen igen...vill inte få urinvägsinfektion igen men känns lurt, ont i magen och trött, trött, trött, kissar massor av gånger...låter inte riktigt bra. Får se om jag orkar åka till mamma och hämta stickor idag och testa eller om jag ska ringa hälsocentralen imorgon.


Blev bjuden på mat hos Patrik och annelie idag och nu väntar vi på att Patrik ska komma så Petter och han kan börja med den nya trappen, ikväll ska den upp. Själv ska jag inte göra nånting, är lyxar dag idag ska kolla om jag har bild på fyran idag. Stefan ska ringa senare ikväll då han ska se på reprisen från LOST så jag kan åka och se den hos honom, vill gärna se förra avsnittet innan jag ser dagens. Blir frysta hallon idag och kanske lite glass med lakrits sås :)


Skulle igentligen vilja bygga ihop utemöblerna men har ont i bäcken idag då jag fuskat med bältet, suttit mycket idag eftersom vi haft planering sen har bandet tryckt mot blåsan och då har det gjort ont idag så tog av mig det imorse när jag kom på jobbet på eftermiddagen hade jag inget val än att ta på det men då var det redan för sent, fy fan vad jag har ont, bara att bita ihop och le ändå :(


Var lite dukitg på jobet idag i alla fall då jag bytte saker i ett av tittskåpen, nu blev det bondgårds tema :) Gulligt ! Och barnen blir så glada när det är något nytt där i. Imorgon ska jag se till att få iväg beställningen till direct trade så jag kan göra klart sagopåsarna till jobbet, nu har jag grävt överallt på jobbet ch samlat ihop en massa saker men måste beställa det som saknas.


Längtar tills det är LÖN, då ska jag åka på IKEA!!!!! Handla till mig själv och lite till jobbet :)


Bilden visar hur trappan ser ut men våran är vinklad åt andra hållet.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards