Alla inlägg under januari 2010

Av Kisse - 21 januari 2010 21:41

  

NU ÄR DET FULL FART PÅ STORA VINTERREAN HOS PIRUM PARUM!

20 – 50% på alla höst- och vinterkläder.

 

OCH IMORGON FREDAG KL. 12.00 KÖR DE IGÅNG I WEBBSHOPEN OCKSÅ.

 

SKYNDA FYNDA! hos www.pirumparum.nu 

Av Kisse - 21 januari 2010 17:09

Nu har Pirum parum fått in MOLO vårnytt även i webbbutiken

   

Jim Trucks linne 199:-

 

Jeans Anders 249:- (vilket kanon pris!)

 

Nikole mössa 149:-



och fortfarande gömmer sig några riktiga godingar i REAN.


Fleur Cups

Cups, väldigt svår att få tag i för endast 149:-

Floyn dalmatian

Floyd Dalmatin för ynka 179:- skulle verkligen vilja ha denna till Lukas i stl 68 alt. 74 men har just nu köpstopp :(

Faith Butterflies

Ännu en till underbaring men tyvärr säger min man att denna är för flickig...???? Kanske ska köpa den i ren PROTEST!!!! Priset är ynka 199:- vilket är hiskeligt billig för en suit :) Tänk själv, vad kostar det att köpa en tröja och ett par byxor... här är ju allt ihop lixom inga glipor, perfekt på småttingar!!!! Jag ÄLSKAR suits ;)

Fleur dalmatian

Sist men inte minst denna UR TUFFA body med neonrosa kantband för kanon priset 149:-


Molo är DYRA men har ett väldigt högt ANDRAHANDSVÄRDE och man får lätt tillbaka hälften man lagt ut på tex. tradera och vissa speciella, som är svår att få tag i, kan man tom få MER än man betalat för dom ;) Så man kan säga så här, allt man köper i REAN kan man sälja på tradera och med väldigt stor sannolikhet får man tillbaka varenda krona man lagt ut om dom fortfarande är i fint men använt skick!


Psst. Lukas döps snart...perfekt doppresent är ju MOLOisar ;) Eller present kort på Pirum parum så vi kan handla MOLOisar ;)


Av Kisse - 21 januari 2010 00:02


Det är spännande att renovera gamla hus, man vet aldrig vad man kan hitta.... vi har väll mest hittat döda mumifierade råttor ;) Men i denna vägg dök det plötsligt upp en dörr ;) Lite komiskt att Petter lyckats dra in värmen precis under dörren... som om han kände på sig att det var precis där de skulle upp ;)


Bäst var ändå när han skulle berätta det för mig och jag hörde fel.

P: jag har hittat en dö (rr)

K: VA???? hänger klart tvätten innan jag går och tittar... jaha en dörr jag tyckte du sa en DÖ...


Ha ha man är rätt härdad va ;) Dock lite rädd för mig själv... min reaktion.. ja ja en död i väggarna...jaja inte värre än så....


Äntligen börjar det ta sig i gamla pannrummet  min man jobbar och sliter med vatten och värmeledningar som går härsan och tvärsan, otroligt vilket händig man jag har... själv kan man ju ingen sånt där alls utan får snällt vänta på min tur, målning, tapetsering etc. under tiden får jag hålla ställningen i resten av huset och ungarna och se till att maten står på bordet i lagom tid :)


Stefan var här tidigare ruskade mest på huvudet och frågade Petter vad han ska göra när alla dessa renoveringar är klara... han tror Petter kommer klättra på väggarna då ;) Själv tror jag att vi ALDRIG  kommer bli riktigt klar, finns ju lixom alltid något att greja och fixa och slutligen börja om... se bara vad vi gör nu... renovera tvättstugan... *hmm* Det var lixom det första vi gjorde och nu gör vi om det... ribban höjs lixom hela tiden... sen har vi garaget, logen hundstugan, lekstugan och ja just det ja traktorgaraget där taket rasat in... Nä du Stefan, vi blir aldirg görolösa på denna gård!!!

Av Kisse - 20 januari 2010 23:10

Japp så här ser det ut när taket rasat in och tack och lov gick det bra med bilen, nu Nisse kan du andas ut, lite små repor på bilen.

          


Dock var det riktigt nära att plåten landat PÅ bilen... tur i oturen.


Grattis till vildsvinet :)

Av Kisse - 20 januari 2010 22:22


  1. Tröja med motorcyklar stl. 92 70:- (ord. pris. 145:-)
  2. Randig tröja stl 92 85:- (175:-)
  3. Byxor stl. 92 120:- (245:-)
  4. 2 st. Motorcykelstrumpor stl 22/24 2 pack 35:-/st. (75:-/st.)
  5. Body stl. 68 95:- (195:-)
  6. Byxa stl 68 120:- (245:-)
  7. 2 st strumpor stl. 13/15 20:-/st. (45.-/st.)
  8. pikébody stl. 68 85:- (175:-)
  9. Fin byxor stl. 68 110:- (225:-)  

Till mig själv blev det en amningstop jag sneglat på tidigare och dessutom önskat mig i julklapp men inte fick :0 195:- (395:-)

  

Den tänker jag ha till en kjol på dopet :)

Av Kisse - 20 januari 2010 19:29

Tänkte bara lite snabbt berätta om dagen... först upptäckte Petter att taket rasat in på traktorgaraget :(


Sen blev det tröstshopping på polarn o pyrets rea ;)


Återkommer när barnen sover med bilder på taket eller ja hålet och bilen som står där inne, Nisses raggarbilen och så klart kädfynden ;)

Av Kisse - 19 januari 2010 10:41

Så himla trångt i sängen inatt igen :( Trött och seg idag ändå tog jag och Lukas sovmorgon eftersom vi råkade somna om när Petter skjussade Filip till fsk. Lukas är snorig och har lite jobbigt med ätandet, måste åka och köpa mer nässpray, men nätterna blir rätt jobbiga när han vill äta men inte kan, resulterar att han små äter mest hela natten :(


Filip kom inatt han åxå, sover verkligen som en kratta nu igen, hade ju hoppas på en vändning nu när han börjat förskola igen men snarare tvärtom, trött och grinig mest hela tiden, inte alls pigg och glad på morgonen när man ska iväg och idag hade det varit katastofalt men efter en stund på fsk. släppte det och han började leka så pappa kunde åka hem. Han sover inte på fsk heller men idag hopps jag dom får han att sova så han inte somnar i  bilen på väg hem.


Har beslutsångest om morgondagen... barnvagnsbio i sundsvall... men har inget sällskap att gå med... alternativt åka till Iggesund och bada men Petter gillade inte idén och jag vill inte åka själv med två barn eftersom Filip är ett vilddjur i vattnet... så fortsätta leta sällskap eller tjata mer på maken???


Har iaf bestämt mig för att börja på mamma-baby yoga i Sundsvall trots att det ligger på en väldigt dum tid för mig men jag får pussla lite för att få det att gå ihop när Petter jobbar. Långt att åka åxå men jag gillade yogan jag gick på när Filip var liten, min kropp behöver nog den mjukstarten åxå :)

Av Kisse - 19 januari 2010 07:01

Sjukt trångt i sängen... Gulliga Filip håller en arm kring lillebror. Lillebror är snorig och vill inte sova.

 

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards