Alla inlägg under november 2007

Av Kisse - 15 november 2007 17:20

Usch vad jag är gammal, gjorde vuxentestet och blev 45,8 år kanske beror det på att jag tyker om husvagnssemester, bonuscheckar från ica och att  stor handla :)


Men vadå husvagn är ju jätte mysigt, bonus är bra, blir glad för minsta lilla krona man får tillbaka ju, är mycket pengar varje månad man äter upp och därför är stor handling bra för då kan man hålla ner lite på mat utgifterna i alla fall :)


Av Kisse - 15 november 2007 16:54

Nu har jag kanske fått tag i skor till Filip, blev lite dyrare men inte så farligt, skon heter Mini james och finns på denna sida. Jag har mailat till dom och får se om dom hinner skicka skon innan dopet ananrs ska jag ingen ha :)Dom var ju mycket finare än dom på H&M tycker jag i alla fall :)


Tog en kortare promenad idag, hälsade på Max och Moa som var hemma med farmor idag, barnen blev lite besvikna när Filip bara sov :)Näpp somnen behöver lite påfyllning, har legat i sängen och sovit med pappa.

Av Kisse - 15 november 2007 12:54

Eftersom jag var trött och hade huvudvärk igår så har Filip självklart varit vaken hela natten, det slår ju aldrig fel att det är när man är som tröttast själv. En riktig helevetes natt inatt igen, han skrek och skrek och inget hjälpte, somnade korta korta stunder i famnen medans man rörde på sig men annars så var det kört. väckte Petetr vid tre så han fick byta av mig n timme, jag måsta få sova. En timme senare tog jag över igen och vid halv sju imorse somnade äntligen Filip. Sedan dess har han sovit gott, vaknat och ätit en gång men anansr bara sovit först i min säng och nu ligger han i sin säng. Hör att han är på väg att vakna nu i alla fall så dags att klä på sig och gå ner, äta frukost och göra morgon på Filip sedan är det nog dags att stoppa ner han i vagnen och ta en promenad ner på yn och hämta posten. 


Petter försov sig idag så han hann inte flytta över alla verktyg till min bil så den blev hemma idag, jag får åka in och ombesikta den på måndag istället, ska kolla men har för mig att det inte är dropp in på fredagar. Ska även kolla när det blir körförbud på dne för det blir det vilken dag som helst.


Huvudvärken är värre idag än igår och idag har jag tagit mig en alvedon men funderar på om det är mitt blodvärde som är galet eftersom jag haft mycket ont i huvudetpå sista tiden, jag brukar inte ha det så kanske ska testa och stoppa i mig lite järntabletter. Är värdelös på att komam ihåg att äta vitaminer nu när jag ammars, var stenhård mot mig själv när jag var gravid att ta vitaminerna men känns inte lika viktigt nu fast det är det ju Filip livnär ju sig fortfarande på mig :)


Snälla Ankis har varit på H&M i H-sand och kollat efter skor men fanns  inga där heller och dom visste inte när dom skullefå in några men hon skulle kolla nästa vecka igen om jag inte fått tag i några. Blir väll som vanligt, när jag bestänt mig för något så blir jag utan. Näpp knorrhanen i sovrummet ligger och knorrar :)

Av Kisse - 14 november 2007 20:26

Trött och huvudvärk idag... Filip somnade snällt igår och sov bra inatt men ändå var jag såå trött imorse att vi tog lång,lång sovmorgon..ändå är jag lika trött... hoppas verkligen jag inte håller på att bli sjuk. Har huvudvärk åxå men tror det beror på att jag druckit för lite kaffe idag.


Stressig på förmiddagen igen när vi skulel till bvc, och till ingen nytta för fick vänta i nästan 40 minuter på att få komma in. Tydligen bokar dom in två bebisar på samma tid på bvc...varför fattar inte jag blir ju bara en jäkla massa förseningar... vet ju att tiderna är på ett ungefär till vägningen men trodde att man skulel passa tiden nu när man skulle till doktorn. näsat gång tänker vi inte stressa, var säkert då huvudvärken kom. Hann inte dricka kaffe före heller så fick min första kopp när jag kom till Carro och då var klockan närmare halv tre.


Carro och jag tog vagnarna och Irma och promenixa ner till affären, handlade lite och promenixade sedan hem till dom igen. Lagom lång promenad men det blåste iskallt så inte vidare skönt. lagade mat när jag kom hem och sedan har jag bara suttit vid datorn, tänkte städa men orkade inte. Filip sover gott i vaggan :) Nu kom Pettter hem så ska umgås lite med honom och tar städningen imrogon istället, då ska i bara hålla oss hemma, Petter ska ta min bil så han kan åka och ombesikta den när han slutar (slutar tidigt på torsdagar). Har lite samtal att ta tag i imorgon åxå.

Av Kisse - 13 november 2007 22:49

Idag har jag varit på stan med svägerskan Ulrika, var på jakt efter kläder och skor till Filip att ha på dopet, kan ju inyte ha dopklänningen på sig hela kvällen :) Dress hittade jag till Filip men inga skor, H&m hade nämligen inte fått in "pojk skorna" åkte t.om ut til Birsta och kollade där men inga där heller :( testade om jag skulle beställa dom på nätbutiken istället men då skulle dom inte leverera förrän efter dopet :( Så nu blir det nog inga skor till honom *mega suck*


Var in till syster före jag åkte till stan och gick igenom hennes gardeob, blev billigare så eftersom jag lånade både kjol och kavaj av henne :) Hade tänkt kosta på mig nya byxor istället men orkade inte leta några. Blev bara en pyjamas till Filip, dress till Filip att ha efter dopet, en halskrage till Filip. En guld och en silver penna till mig och en pennvässare till kajalpenna.


Svängde in till syster på vägen hem åxå och fick middag där, god kycklinggruta. handlade lite på vägen mot svärmor och tog sedan en snabb titt in dit. Jörgen hade kommit hem från sjukhuset och får nu vancerad sjuvård i hemmet istället.


När jag sedan kom hem fick jag dra upp Petter och bilen till garaget då han fortfarande hade sommardäck på så han tog inte inte upp för den lilla backe vi har och slutade med att han stod på gräsmattan med bilen :) Nu är han i garaget och byter till vinterdäck så han kommer vara trött imorgon när han ska kliva upp och åka på jobbet. Jag och Filip ska på bvc och träffa barndoktorn för hälsokontroll imorgon sedan ska vi titta in till Carro på vägen hem, hon hade blöjor till Filip som Maja växt ur. Ska ta med vagnen så kanske det blir en liten promenad tillsammans om det är väder för det.


Nu ska jag kvällsfika lite och hoppas sedan att sonen somnar snällt ikväll är så otroligt trött efter denn dag, tack Ulrika för en trevlig dag och tack ännu en gång Maria för middagen.

Av Kisse - 13 november 2007 08:00

Filip somnade redan halv ett inatt så vi är redan uppe och är hyffsat pigga :) Har varit duktig och gjort hand och fotavtryck nu på morgonen som jag tänkt sedan han föddes. han har lite större fötter och händer nu men dom är ju fortfrande jätte pluttiga och gulliga så var verkligen svårt att få till fina avtryck :)


Blev inget packat igår så har en hel del att göra nu på morgonen innan vi kommer iväg. Vagnen ska med och jag måste packa om skötväskan. Macken ska få vara i hundgården idag så gäller att gå ut med den tjur muppen i tid åxå så jag slipper bli arg på honom att han ska tjura. Han tycker nämnligen han ska få följa med matte överallt och vill verkligen inte gå till hundgården nu när han är själv.


Av Kisse - 12 november 2007 23:47

Blev inte prästen vi önskade, han var tyvärr upptagen då. Men men inte hela världen det heller får skylla mig själv när jag är ute i sista minuten. Imorgon ska jag ringa och höra när vi kan träffa prästen för att planera dopet.


Bokad tid för efter kontroll idag åxå men kom på att jag fick tid just den dag som mamma sa att hon inte kunde följa (tror jag i alla fall). Vill ju ha med henne så hon kan vara med Filip och sedan skulle vi passa på att handla det sista till dopet. Får ringa och fixa det imorgon eller på onsdag. Imorgon ska jag på stan med svägerskan Ulrika, ska bli skoj.


Hoppas att Filip somnar snart han är inne i sin skrik period just nu och ingenting duger värst länge. Hoppas ju på att somna i hyffsad tid så vi tar oss upp i hyffsad tid, bestämde att jag ska försöka åka kring tio men ska ringa när jag är klar att åka :)


Nä stoppa ner Filip i bärselen och packa inför morgon dagen.

Av Kisse - 12 november 2007 15:15

Känns som jag har ganska bra flyt idag, än så länge i alla fall :)


Promenerade nästan en timme idag och sedan när jag kom hem sov Filip ytterligare en timme ute i vagnen. Fick tid att ringa en hel del samtal och planera lite inför dopet sedan vaknade Filip och ville ha påfyllning i sin lilla mage. Nu sover han gott i vaggan ( ja jag vet han är vaken på bilden men sover nu)och jag väntar på att telefontiden hos mvc ska börja, dom har nämligen telefon tid både på fm. och em. vilket är jätte bra tycker jag.


Dags att börja med middag snart åxå, vet inte vad jag ska göra, så otroligt tråkigt att laga mat till sig jälv...känns ju så eftersom Petter jobbar så sent så tar han bara en matlåda till nästa dag.


På fredag ska vi till kommunhuset och skriva på faderskapspapprena i alla fall :)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards