Alla inlägg den 2 januari 2009

Av Kisse - 2 januari 2009 23:06

När jag ändå är igång med gnällandet kan jag ju berätta att något barn lyckades pilla bort klistermärkena (hela på långsidan och halva på andra sidan)på Filips bobbycar.. de DYRA, SNYGGA klistermärkena som gudfar fixade...som en riktigt duktig motivlackare special lackat åt just Filip!


Vi ville bara gråta när vi upptäckte det.... *suck*... uppfostra ungarna innan ni tar med dom bort... vet faktiskt inte alls vem som gjort det MEN ingen liten kan jag säga direkt... klistermärkena satt som sten... *mega suck*


Tyvärr är ju skadan redan skedd så Filip har inte längre världens tuffaste bobbis :( *snyfta* Har det varit Filip själv hade han ju fått skylla sig själv, känns lite jävligt att någon annan lyckats förstöra medans han fortfarande är för liten för att lyckas själv.

Av Kisse - 2 januari 2009 22:57

Kan bli så otroligt trött och less... Filip somnade jätte fort redan vid åtta men vaknade vid halv tio igen och är fortfarande vaken, skrek i nästan en timme men nu ligger han bara tyst, men VAKEN. Förstår inte varför han inte sover...


Cajsa kom hit på eftermiddagen och stannade och åt middag med oss..fortfarande potatisgratäng men usch och blä säger vi nu, otroligt less så imrgon blir det pasta!!! Petter åkte och hämtade Niklas och Cissi och jag, Filip och Cajsa åkte till Camilla för att fira Emelie som fyller 17 år idag. Badade Filip när vi kom hem igen och gav honom välling och när han somnat skulle vi sjunga singstar..hann dock inte så jätte mycket innan Filip vaknade... och även om vi lyckades väcka Cissi så var det inte vårat skrålandet som väckte Filip, sover han så sover han...  Filip sover bäst med en massa ljud och vaknar om det blir för tyst.


Cajsa åkte hem och jag har suttit på Filip rum en timme nu är han nöjd att ligga där själv men han är fortfarande vaken och jag och Cissi sitter nere. Vet ju att han (och vi) kommer vara så trötta imorgon bitti åxå :( Snälla Filip börja sova p å natten!!!

Av Kisse - 2 januari 2009 13:59

Har verkligen varit mycket nu ett par dagar och jag har inte hunnit med att blogga. Men nu är det uppdaterat och vi försöker komma in i en vardagen igen.. sitter fortfarande i morgonrock...*hmm* klockan är två..kanske dags att få på sig lite kläder. Tänkte försöka hinna ut och åka lite pulka med Filip som nyss vaknat medans det fortfarande är ljust ute. 


Som ni ser på bilderna nedanför så funkar penicilinet perfekt och svullnad under Filips öga har lagt sig, lite rött ännu men helt klart på bättringsväg. SKÖNT!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards