Alla inlägg den 5 januari 2009

Av Kisse - 5 januari 2009 21:29

Blev ändrade planer då syster hörde av sig och skulle åka med sina pojkar till drakborgen, själv klart var vi åxå sugna på att åka dit och busa med kusinerna. Skyndade i Filip lunch och sedan hann han sova middag på altanen i 1 ½ timme innan jag satte in honom i bilen där han sov ytterligare 30 minuter innan han vaknade av sig själv inne i stan, precis lagomt :) Tyvärr hade jag och syster missuppfattat varandra och jag och Filip fick roa oss själva i 45 minuter :)


Gullig tjej i kassan... hon tyckte Filip såg såå liten ut att han fick gå in gratis trots att jag helt ärligt talade om hur gammal han är :)


MEN sen blev det bus i massor. Gustav är så snäll med sin lilla kusin. Fick åka bil med honom och hjälper honom med det mesta, lillebror var han åxå snäll med :) Avslutade med att fika sedan åkte jag och Filip hemmåt för att snooza BEBIS :)


Jenny kom och hälsade på med sin underbart söta lilla Lina. Tog fram kameran men ändå blev inge kort knäppta men bilder finns ju på underverket på Jennys hundsida, länk här brevid. Filip var väldigt fachinerad av att hon hade en egen napp :) Dock var han nog mest avundsjuk på henne, jobbigt att dela med sig av mamma.


Gjorde sen middag, panerad fisk och stekt potatis, Filip reagerade på något och blev tok röd och varm kring munnen?????? Slängde på oss kläder och åkte och hämtade posten och lämnade tillbaka Linns singstar *snyft*. Tack för lånet än en gång Linn, jätte roligt, kom snart upp igen så vi kan skråla lite ihop ;)


Hem och stoppade sonen i badkaret och snabb läste lite i vecko revyn som envisas komma fast jag sagt upp den???


Filip somnade snabbt och lätt... kan betyda två saker...helt slut eller så vaknar han snart hysterisk... själv är jag helt slut så det blir sängen NU!

Av Kisse - 5 januari 2009 09:43

Natten har varit hyffsad, Filip somnade till slut (så klart) men Petter fick komma och ta över, tydligen helt omöjligt att somna med mamma nu..*hmm* ännu mer spännande vecka... fast enligt Petter sov Filip när han tog över... han vaknade ett par gånger men somnade om själv men vid ett vaknade han och tjurade på men med en ännu tjurigare mamma (undrar vart han fått tjurigheten från??) så fick jag honom att till slut somna om i sin egen säng och sov till kvart över sex *jippi* välling och lite mys och sedan klev vi upp nu jäklar ska det in rutiner igen!


Petter åkte vid kvart i fem imorse så dom är nu framme i fiskarheden. Får se när han komemr hem men troligen fredag. Nu är det dags att mamman i huset får på sig lite kläder så hunden får komma ut, inte för att han gör sig någon brotska..ligger på rygg och blir kliad på magen av lill husse :)


Tvätta står som dagens syssla och sedan kommer A-K och Tim till mellis och efter det ska vi gå ut och leka.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards