Alla inlägg den 7 januari 2009

Av Kisse - 7 januari 2009 20:53

Fick äntligen på mig lite kläder efter en dusch vid tre, skyndade mig och väcka sonen och ta vagnen på en snabb promenad på byn, hämta posten och tänkte surra med gudfar lite men han var inte hemma så fick bli på telefon istället. Törs ju inte hälsa på någon nu med dessa ögon, måste bli ett slut på detta kladd.


Hämtade posten som bestod av en lönespec, en räkning och ett paket....


Ett tradera fynd, lite dumt av säljaren att packetera i en genomskinlig påse... tur att det kom fram...



Eftersom det var dessa kläder, betalade 150:- (med frakt) och nypris skulle jag räkna med typ 500:-. Perfekt beg. skick lite lite tvättluddiga men som Molo blir i första tvätten annars är dte verkligen nyskick på dom, jag är jätte nöjd. Jag hade blivit grymt besviken om de "försvunnit" hos posten...



Filip lekte sedan med dockan och katten, som tog skydd under kökssoffan där sedan även dockan hamnade... konstig docka som jagar katten...



Jag (med mina röda ögon) intog under tiden magläge eftersom Filip var vaken närmare 2 ½ timme inatt... känner mig sliten... men såg vad skitigt golvet var så då blev det snabeldrakens tur att jobba...



Själv klart fick jag hjälp med det jobbet. Rent och snyggt och middagen (paj) tillagades och äts med gudmor som sällskap i telefonen. Surrade mer i telefonen medans Filip lekte fram tills det att det var dags att gå ut och lägga i pannan och hämta in hunden.


Gjorde gröt till Filip, hade ingen pipmugg i skåpet och orkade inte böja mig ner till diskmaskinen...*lat* så tog en vanlig kopp till vattnet men det funkade kanon bra ändå, lite spill med det får man ju räkna med, mammas stora kille :)



Filip var tjurig med att somna men nu sover han och jag är helt slut (så orkar inte ringa upp dig gudmor, får höras imorgon istället). Ska tom glo lite på tv oxh sedan hoppas jag på att komma i säng vilket är svårare än svårast när jag är själv :(



Av Kisse - 7 januari 2009 14:07

Jaha då har man börjat söka jobb då, skickade precis in en ansökan om en heltids tjänst på mitt gamla jobb (där jag hade en anställning när jag väntade Filip) har även ringt till kommunen och pratat om Filips köplats så väntar just nu på att dom ska ringa upp och meddela vilken fsk det blir hoppas på den vi önskat, *håller tummarna hårt* men dte såg inte ut att vara några problem med att låta Filip börja redan den 1 februari... ÅNGEST!!!!


Vet inte varfär jag känner denna mega ångest, jag är ju själv fsk. lärare och tycker att fsk. är bra men jag vill vara med min son... samtidigt vill jag ju verkligen jobba åxå... jag VET att Filip kommer att trivas på fsk. så varför denna ångest?


Är nog mest för att jag vet att det kommer bli skit jobbigt varannan vecka, då Petter jobbar borta men vi har ju hjälpt att få så som mamma sa tidigare när jag pratade med henne "promblem är till för att lösas..."


Kanske beror ångest på att jag måste förstå att Filip inte längre är min lilla bebis utan en stor pojke som ska börja på DAGIS (ett ord jag ogärna använder eftersom jag är utbildad fsk. lärare och inte dagisfröken...)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards