Alla inlägg den 28 januari 2009

Av Kisse - 28 januari 2009 21:05

Filips senate "grej" är att peta näsan.. mest hela tiden..det mesta ska provas om det passar i näsan...smör, makaroner etc.


Han är ju rätt gullig ändå, fast han petar näsan och rätt gullig när han gör det åxå ;)

Av Kisse - 28 januari 2009 20:18

Tänk vad allt kan lösa sig tack vare super bra arbetskamrater, ringde ju jobbet och talade om problematiken och självklart löste dessa super braiga människor det på bästa sätt för oss alla. Vi kommer ändå behöva hjälp av familj och släkt en dag varannan vecka med att hämta Filip på fsk. då jag troligen kommer jobba stängning men vi har pratat med mormor, faster Cajsa och farmor så det ska inte behöva bli några problem alls.


Så imorgon ringer jag min chef och meddelar att jag tar tjänsten, måste ju så klart träffas och prata lön åxå och skriva papper och så men i nuläget ser allt ut att lösa sig på bästa sätt och jag börjar arbeta igen den 16 februari!


Kommer visserligen jobba 75% mån- tors nästa vecka men på "andra stället" istället för min syster som åker till fjällen. Syster och pojkarna har varit hit idag, vi bjuppade på middag och Maria lånade min längskidor (är ju bra om någon använder dom) jag fick tulpaner som tack :) Alltid roligt att få fina blommor!


Nu hoppas jag vi håller och friska så det blir jobb och fsk för oss, Petter kom ju hem med förkylning så nu är vi snoriga allihopa.

Av Kisse - 28 januari 2009 11:24

Jag har fått jobbet.... dock är det lite förändringar på tjänsten mot vad jag sökte...nu är det 80% det handlar om inte 100% vilket för min del passar ännu bättre... småbarn istället för syskonavdelning ( alltså min gamla plats) vilket jag är ännu gladare för... problemet är arbetstiderna...


Ångesten är verkligen på högsta nivå och jag har gråtit en skvätt, ringt och pratat med de på jobbet och de ska ringa upp i eftermiddag när dom pratat lite mer om schemat, hoppas verkligen det kan ordna sig annars vet jag inte om jag kan tacka ja till jobbet :(


Petter har åkt och hämtat Filip på fsk, gick kanon att lämna honom imorse och dom skulle gå till pulkbacken idag, verkar vara en väldigt bra avdelning han hamnat på och jag är så glad att han trivs.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards