Alla inlägg den 26 januari 2009

Av Kisse - 26 januari 2009 21:29

Eftermiddagen har vi spenderat med A-K på birsta. Eftersom det var 50% på polarn o pyret inne i stan så tänkte vi kolla in vad dom hade på birsta, A-K hittade en herrans massa kläder till sig själv, jag blev dock snål och köpte ingenting trots att jag höll i två tröjor till Filip. Gick på h&m istället och införskaffade två basbyxor åt honom svarta och bruna. Perfekt att lägga i klädkorgen på fsk. Imorgon blir första dagen då Filip ska vara där där helt själv och äta med dom andra dessutom.


Så jag ska roa mig med att märka kläder och packa det som ska lämnas där, roligare än så blir inte den här kvällen.

Av Kisse - 26 januari 2009 13:11

Inskolningen har gått super och jag var med en stund idag innan jag gick till personalrummet och läste tidningar och slurpade kaffe istället. Filip var glad och nöjd ändå. Imorgon blir det att åka dit och lämna och åka därifrån... aj aj.. kommer nog kännas i mamma hjärtat att dessutom åka därifrån och sätta sig i tandläkarstolen känns väll ingen höjdare det heller.... fortfarande inte hört något om jobbet heller NU börjar jag bli irriterad!


Snön faller fortfarande här, varför måste det alltid snöa när Petter är borta... har jag inte tillräckligt att göra ändå än måsta ut och skotta en massa snö åxå... Patrik var iaf snäll och åkte hit och tog bort plogvallen åt mig och tog ett varv kring huset *tack*. Har tur att grannen kommer upp med trakton med jämna mellanrum och tar bort det värsta annars skulle jag strejka, vägra vara ensam här hemma.


Näpp slut gnällt, nu ska jag ta och plocka lite innan sonen ska väckas, han sover ute i vagnen som vanligt den här tiden.

Av Kisse - 26 januari 2009 13:05

Faktiskt fått ännu en utmärkelse, denna gång av Josefin, tack så mycket du vet att jag gillar att läsa din blogg åxå.


"Det är med en stor ära som jag tilldelar Dig den här Awarden! Jag älskar att läsa Din blogg! Tack för att jag får följa Dig i Din vardag! Du har en underbar Mammablogg! Be Proud!"


Jätte roligt att få dessa awarder, roligt att få höra att andra uppskatar det man skriver ibland känns det ju som man bara "babblar" på om ingenting, gnäller och gnölar om allt och ingenting... men min blogg är min ventil... jag behöver få skriva av mig, jag har alltid skrivit... dagbok, brev, dikter etc... jag gillar att skriva och skriver väl ibland lite för mycket ;)


Ni är tappra mina läsare som orkar läsa!!!

Av Kisse - 26 januari 2009 12:59

Jag har fått ytterligare en utmärkelse för min blogg, denna gång av min underbara svägerska Jeanette, tackar och bockar (jag gillar din blogg åxå)


Man ska lista fem saker man inte kan vara utan

  • Min underbara son
  • Min underbara man (fast jag klarar mig utan honom rätt länge ;))
  • Min familj
  • Mina vänner
  • Mitt hem, mitt hem är min borg och jag har inga problem med att vara ensam, när jag själv valt det!

Sen skulle man skicka utmärkelsen vidare till fem personer men tyvärr...de som vill får ta åt sig äran men jag skickar ingen vidare denna gång.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards