Alla inlägg den 27 januari 2009

Av Kisse - 27 januari 2009 22:08

Vilken otrolig energi kick det är att åka på vattenspinning, ducha varmt och framför allt SJÄLV! Basta och äta apelsin, var jätte pigg när jag kom hem nu däremot är jag super seg vilket är bra eftersom det blir sängen nu. Resten av familjen sover ju redan, skulle tippa på att Petter la sig samtidigt som Filip.


Jag och Filip tog snow racern ner till faster Camilla förrut och hälsade på kusinerna, hämtade så klart posten på samma gång och sedan när vi kom hem blev det snabb middag (rester sen tidigare dag) och mormor och morfar kom och hälsade på en sväng så det har varit en händelserik idag... för att vara vi då!

Av Kisse - 27 januari 2009 15:20

Gick super bra att lämna Filip på fsk. inga problem, han vinkade så glatt till mamma. Nästan sju hundra fattigare lämnade jag tandläkaren men det ett litet leende åxå, inga hål, så jag passade på att fixa frisktandvårdsavtal, vilket betyder att det blir halva priset nästa gång jag måste dit och visa upp minatänder och skrapa den där j***a tandstenen jag alltid har... fast jag tog autogiro och kommer då betala 30:-/mån och har då fri tandvård.


Köpte sallad på ica till mig och Petter som precis kommit hem men först ner till fsk och hämta sonen, han åt lunch där idag och sken som en sol när jag kom dit. Soppa hade dom ätit och macka och pannkaka (fast bara lite troligen var han mätt då) och banan och äpple... han är då duktig  på att äta :) Idag hade dom hunnit med sångsamling, gått ut och sedan haft samling innan lunchen så var en intensiv dag för den lilla herran och vi tog hela familjen en vila på sängen 1 ½ timme, Petter ligger fortfarande då han kommit hem med värsta förkylningen :(


Köpte även lyxig mellis tänkte vi skulle fira lite med gofika  pappa är hemma men Filip nobbade både chokladmuffins och winerbröd... Petter ligger så det blev bara jag som svullade men konstigt nog är det ju inte lika gott när man äter själv...Filip valde banan istället.


Tur att jag ska träna ikväll att jag inte behöver ha sån ångest ;) Vattenspinning har jag bokat ikväll, ska bli så roligt!!!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards