Alla inlägg den 14 januari 2009

Av Kisse - 14 januari 2009 22:31

Alltså jag och Petter är ju som två pensionärer...och har nog alltid varit ;)  Det är alltså inget nytt sedan vi blev föräldrar :) Vi har alltid gillat att lyssna på radio och då speciellt karlavagnen och idag pratar dom om förlossning och jag ryser verkligen hela jag, av välbehag ska jag kanske tillägga.


Jag tycker att det var en sån otrolig upplevelse att föda barn, jag har aldrig varit med om en sådan smärta sådan maktlöshet man vissa stunder kände men alltid sett tillbaka på förlossningen och tyckte att den var helt underbar!!!


Jag längtar verkligen till nästa gång nu när man varit med om det en gång tidigare så tror jag att jag kommer nog vara lite mer nervös (jag vet ju ändå hur ONT det gör) men jag kommer verkligen se fram emot förlossningen!


Petter tycker att det är en av de värsta saker han varit med om maktlösheten att stå brevid och inget kunna göra, kanske är det nästan värre för papporna. Men jag är otroligt stolt över Petter när Filip föddes eftersom han verkligen var lyhörd för mina önskemål och stöttade mig, masserade mig och gjorde som jag sa åt honom :) Petter kräktes efter förlossningen och jag verkligen kan säga att det var en pärs för honom att bara vara på sjukhuset men han blev väll fokuserad han åxå :)


*Ryser*


Kommer aldrig glömma när den där slemmiga saken kom upp på min mage och jag talade om hur fin han var, Petter kan än idag inte förstå hur jag kunde se hur fin han var ;) Filip var täckt av tjock tjockt vitt lager fosterfett :)


*Ryser*




Av Kisse - 14 januari 2009 20:55

Tror vi haft främmande så gott som hela dagen.. ja t.om då vi rymde iväg till affären en sväng, då ringde dom och efterlyste oss :)


Blev riktigt lyxande idag då vi åt hamburgare till middag, Filip flörtade gärnet med thailändskorna som har hamburgeriet, belönade oss lite för att vi var så duktiga att åka och panta.


Väl hemma kom svärmor och Ludde, karlarna försvann ut i garaget (både Cajsa bil och Luddes bil har nämligen varit trasiga, numera hela igen)och inne blev jag och svärmor kvar med Filip som fick sig ett välbehövligt bad efter att ha målat med fingerfärg ;)


Cajsa kom på besök och hade med sig Kila som behöver träna på att vara bland folk då hon ska bli utställningkatt. Mina katter har för länge sedan sluta bli arg på katter som kommer hit...vi har ju haft ett gäng då vi haft en himla otur med katterna, bara Sylvester och Sasette som klarar sig *peppar, peppar*


Petter är duktig och håller på att greja med fönstret ute i hallen själv har jag ingen energi alls. Filip feber steg nu på kvällningen så vi får väll se hur natten blir, Petter tog honom natten som var så är väll min tur inatt... för ni ska inte tro att han sovit hela natten en natt till..nähä då hade det nog stått med STORA bokstäver.


Av Kisse - 14 januari 2009 14:28

Idag fick vi en rolig sak med posten :) Jag och Filip tog snowracingen ner till postlådan, friskluft behöver man även om man har feber och idag fick Filip sova inne så då passade det bra med den lilla promenad det blir till postlådan (vi har en bit till den).


I alla fall var denna med posten idag :) Glad mamma idag! Vi har hållt kollen på denna ett tag på tradera eftersom jag tycker Molos kläder är lite för dyra och gärna köper begagnat istället. Men denna har lyckats komma upp i högre priser på tradera än nya på detta ställe, Sweetfunky, så då bestämde vi (jag OCH Petter) att vi skulle köpa den där istället för som ni tidgare märkt är vi TOKIGA I ÄLGAR!!! Enda neg. jag kan säga om sweetfunky är att denna body ligger under flickkläder???? Sånt kan verkligen reta mig, då vi anser att den mycket väl passar på en pojke åxå :)


Våran Filip är ursnygg i denna!!!


Av Kisse - 14 januari 2009 10:40

Trots feber orkar man så klart med BUS :)

 

Mamma och pappa kunde ju nämligen inte låta bli att öppna påsen med "skräp" som var med till dammsugaren men sedan tejpade vi igen luckan *ha ha vilket skämt skulle det bli inbrottssäkert för en herr Filip... NÄPP!

Av Kisse - 14 januari 2009 09:48

Inte lika bra natt inatt men kanske inte så konstigt heller så Filip hux flux fått feber. Blir lite trött på att vi bara hinner bli friska så blir vi sjuka nu igen...och då har vi inte ens börjat på fsk än... ingen hög feber men tillräckligt för att han ska bli lite små gnällig.


Jag fick lite sovmorgon, till åtta, då kom Nisse för att hämta Petter och nu har dom åkt för att jaga lite. Jag och Filip har dammsugit och sköter lite hushållssysslor under tiden. Förhoppningsvis blir det att greja lite i köket idag åxå, skulle ha varit iväg för att inhandla lite byggmaterial och färg då jag ger upp jakten på golvsockeln (saknas en liten bit), den är beställningsvara så vi får betala 495:- i frakt för en sak som kostar 140:- vilket vi så klart vägrar. De sista sakerna som saknas till köket kommer därför beställas samtidigt som badrumsmöblerna ska inhandlas när badrummet är klart.


Ikea skulle skicka en ny front till våran diskmaskinen tydligen hade dom förstärkt färgen på dom på något sätt så att färgen inte ska flagna igen.... återstår att se när den kommer, ikea är ju inte direkt snabba. Ett år tjaffsade vi ju med fästena till fronten som saknades när vi köpte diskmaskinen. Sen börjar den flagna efter två månader på plats..*grr*


Näpp göra ett ryck innan det är dags att röra ihop något till lunch. Gjorde blodpudding igår till Petter och Filip, *jag vägrar äta sån äckel mat*, men Filip gillade det inte heller. Inte heller tårtan hos Max när vi var ner och firande han på 9 års dagen igår... näpp min nyttiga son gillar BANANER, han ratar det mesta som är sött faktiskt.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards