Alla inlägg den 12 januari 2009

Av Kisse - 12 januari 2009 20:39

Idag har det varit främmandets dag :) Först kom Cajsa sedan Pierre, visserligen hade Petter ringt honom och bett om lite hjälp.


På eftermiddagen fick vi främmande av Carro och flickorna, dom stannade även på middag, trevligt värre!


Sen allra sist kom mormor och morfar på kort visit. Min pappa är ju så snäll att han fixar sand åt oss. Filip blev lite uppspelt och hade svårt att varva ner men somnade till slut utan gråt *jippi*


Nu ska jag ta och stryka lite gardiner imorgon ska jag nämligen plocka ner alla julgardiner och städa bort det sista av julen. Och som de flesta kanske vet vid det här laget HATAR jag att stryka...



Av Kisse - 12 januari 2009 12:13

*Det är med en stor ära som jag tilldelar Dig den här Awarden! Jag älskar att läsa Din blogg! Tack för att jag får följa Dig i Din vardag! Du har en underbar Mammablogg! Be Proud!*



Jag har fått den här fina Awarden av Lena & min mamma, för att dom tycker att jag ska vara stolt över min underbara Mammablogg!


Reglerna för Awarden är enkla.

Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen blogg, länkar till bloggen som jag har fått den ifrån.

I min tur delar jag den vidare till alla Mammabloggar som jag tycker förtjänar den!

Lämnar såklart ett meddelande inne hos Dem, om att de har fått den!



Det är med en stor Ära som jag ger den här Awarden vidare till:

  • Min syster Maria som är en av mina stora förebilder både som mamma och fsk. lärare
  • Nikita en otroligt duktig ung mamma som varvar sin tid med att ta hand om sin son (som är lika gammal som min) renoverar huset samtidigt som hon även jobbar. Dessutom delar vi intresset av barnkläder...min plånbok har fått många smällar av att läsa hennes blogg ;)
  • Sen finns det så många fler som förtjänar den men just nu får dom ta åt sig äran själv, de som anser sig förtjäna den ;)
Av Kisse - 12 januari 2009 12:02

Själv klart så är den sak vi behöver från ikea slut, en golvsockel för 140:- fruktansvärt irriterande, inte har vi någon lust att betala 495:- för frakten och beställa på online butiken heller... *fan* då blev inte köket klart nu heller :(


Ja ja vi fortsätter väll i alla fall att sätta list där vi kan. Nu är det bestämt att Filip börjar inskolas på fsk den 19 januari, Petter får dock åka dit första dagen själv för jag jobbar. Även bestämt att jag jobbar halv dag den 22 men då får mormor hjälpa oss med barnpassning för den dagen åker Petter till Finland för att jobba.


Isbana ute och det blåser så det knakar i huset en bra dag att vara inne och dona på lite med andra ord. Vi är lite sega idag då natten inte varit någon "Filip sov hyffsat" utan mer en "Filip sov knappt något alls"



Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards