Alla inlägg under januari 2009

Av Kisse - 26 januari 2009 13:05

Faktiskt fått ännu en utmärkelse, denna gång av Josefin, tack så mycket du vet att jag gillar att läsa din blogg åxå.


"Det är med en stor ära som jag tilldelar Dig den här Awarden! Jag älskar att läsa Din blogg! Tack för att jag får följa Dig i Din vardag! Du har en underbar Mammablogg! Be Proud!"


Jätte roligt att få dessa awarder, roligt att få höra att andra uppskatar det man skriver ibland känns det ju som man bara "babblar" på om ingenting, gnäller och gnölar om allt och ingenting... men min blogg är min ventil... jag behöver få skriva av mig, jag har alltid skrivit... dagbok, brev, dikter etc... jag gillar att skriva och skriver väl ibland lite för mycket ;)


Ni är tappra mina läsare som orkar läsa!!!

Av Kisse - 26 januari 2009 12:59

Jag har fått ytterligare en utmärkelse för min blogg, denna gång av min underbara svägerska Jeanette, tackar och bockar (jag gillar din blogg åxå)


Man ska lista fem saker man inte kan vara utan

  • Min underbara son
  • Min underbara man (fast jag klarar mig utan honom rätt länge ;))
  • Min familj
  • Mina vänner
  • Mitt hem, mitt hem är min borg och jag har inga problem med att vara ensam, när jag själv valt det!

Sen skulle man skicka utmärkelsen vidare till fem personer men tyvärr...de som vill får ta åt sig äran men jag skickar ingen vidare denna gång.

Av Kisse - 25 januari 2009 23:05

Igår när jag packa ur bilen såg jag att pappa glömt ta ur låset till släpvagnen och sms:ade med mamma och bestämde barnvakt idag.


Filip som sovit hela natten igen (kan nästa tro det ska bli en vana??? haha nu blir jag vaken inatt...) ville ha välling och sedan tog vi en dusch, familjen som älskar att duscha innan vi begav oss till mamma.

Filip och Freja härjade gärnet och frammåt lunch tid begav jag mig mot Sundsvall, handlade på ica maxi och åkte sedan till Sundsvalls city för att kolla rean, dock var Lindex stängt på söndagar :( Men lite shopping blev det iaf. Ett par byxor, två par strumpor och present till Freja.

 


Åt middag hos mamma och pappa innan vi begav oss hemöver, busade och lekte fram till sju då Filip fick lite gröt och sedan fick han ducha/bada igen, denna gång med badolja eftersom han var rätt torr (vi duchar liiite för ofta) och var orderntligt kladdig. Måste ju visa mitt vattendjur, rädd för vatten är han så inte, tvättar håret och grejar :)



Otroligt skönt att ha lite egen tid idag och bara strosa runt själv. Min hjärna behövde nog det, glömde t.om att lämna vagnen hos mamma idag men Filip fick sova inne istället då och det funkade ju det åxå. Nu blir det sängen, fsk imorgon så blir tidigt morgon.



Av Kisse - 24 januari 2009 22:39

Födelsedagsfirande av lillebror på dagen men höjdpunkten inträffade på kvällen. Bestämde nämligen att Filip skulle stanna med mormor och jag och pappa (morfar) åkte till pappas jobb för att tvätta min bil och hämta släpvagnen dom behövde nästa dag på så sätt blev det två flugor i en smäll och Mikael och Jeanette ville passa på dom åxå så dom kom dit med två bilar och ett gäng ungar ;)


Pappa tvättade min bil, han tycker jag gör det för dåligt själv därför gör han det ;) Men sen när Mikael tvättade de andra två bilarna roade sig pappa med att låta oss andra Jeanette, Ronja, Hampus och Victor åka lok! Skit kul, har gjort det när jag var liten men det var nog ännu mer spännande nu, tror jag och Jeanette fnissade mest :)


Allra roligast blev det när loket skulle köras in igen och pappa sa "nu måste ja ta det försiktigt så vi inte krockar med vagnarna"... vi bet oss hårt i tungan när vi hör donken av loken och vagnarna slå ihop... vagnarna rullar (en liten bit) och rakt in i Mikaels bil, som gungar av kraften som kom emot den, tur att bilen är av plast och det bara det två gigantiska repor i lacken... har det varit min bil hade jag typ varit utan tak  ;) Tack och lov gick det ju bra och vi skrattade ALLA (även Mikael)


Många skratt och ren bilar blev det i alla fall. Skyndade mig att hämta sonen och åka hem innan läggning och tack lov höll han sig vaken hela vägen hem dessutom.  Jag slö tittade på tv halva kvällen innan jag stupade i säng.


Bild lånad från www.lokman.se, där finns bilder på fler tåg för intresserade :) Tror det var typ sånt lok vi åkte.

Av Kisse - 24 januari 2009 21:15

Hade tänkt skriva om en rolig sak som hände idag MEN ni får hålla er tills imorgon jag är helt enkelt för trött idag. Ska faktiskt krypa ner i soffan med filten och äta chips med dipp (som A-K hade med igår) natten som var blev det nämligen minimalt med sömn...


Återkommer piggare imorgon!

Av Kisse - 23 januari 2009 23:36

Lovade ju Filip att gå ut efter tuppluren sagt och gjort. Först promenad till en tom brevlåda *besvikelse* sedan promenad till gudfar som inte var hemma *mer besvikelse* men sedan gick vi ju till patrik och fick med oss levis jeansen hem *lycka*


Hem och skottade undan gul snö... Filip har nämligen kommit på den utmärkta idén ÄTA SNÖ...

 

Synd bara att våran hund inte riktigt kan sköta sina behov lite mer civiliserat utan måste promt pissa på bland annat snögubben... blev till att skotta undna lite gul snö och sedan gå och elda.


Trött och slut när vi kom in så beställde pizza med A-K som skulle komma ingen blev gladare än Filip ;) Haft sällskap av A-K hela kvällen så skönt att slipap sitta ensam.


Nu blir det dock sängen, äckligt trött och imorgon väntar en härlig bus dag med kusinerna men allra mest med morbror Niklas som blir 18 år (den 4 feb), världens bästa morbror Niklas!!! Filip har ju tom försökt sig på att säga Nikla ;)

Av Kisse - 23 januari 2009 21:11

Måste visa vilken otroligt snäll farbror Filip har, Patrik och Anneli har varit i Thailand och var så gulliga att de letade reda på ett par levis jeans till Filip.

SÅ TUFFA!!!!

Av Kisse - 23 januari 2009 12:01

Idag har Filip var själv större delen av inskolningstiden, själv har jag legat på soffan i personal rummet och läst tidningar (jag som skulle ut och gå men hade ingen ork) :) Gick kanon bra utan mamma åxå så en mjuk start på måndag men på tisdag ska jag bara åka dit och lämna honom och hämta honom efter maten, själv ska jag göra ett besök hos tandläkaren under tiden.


Filip sover nu middag ute i vagnen så jag ska passa på att dammsuga och torka golven, lovade Filip att vi skulle leka ute i eftermiddag så då gäller det att sätta igång.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards