Alla inlägg under januari 2009

Av Kisse - 20 januari 2009 17:11

Rätt så vanlig syn här hemma hos oss...

 

öppnar man kylskåpet så hör man adrig det gå igen...däremot plingar kylskåpet efter en viss tid....

 


och se vem som är där... *oops dom kom på mig*

Av Kisse - 20 januari 2009 17:07

Efter Filips tupplur gick vi ut en sväng för att få lite ny energi, jag och Filip (Läs: Filip tittade på mamma) byggde en snögubbe :)

 


Faster Cajsa kom och promenerade med oss till postlådan, Filip åkte snowracing. När vi kom hem igen fick vi främmande av A-K och Tim en sväng.

Av Kisse - 20 januari 2009 13:04

Andra inskolningsdagen gick super bra den åxå, Filip ville verkligen INTE gå hem idag och protesterade ljudligt :)


Jag har fått fingrana ur och ringt försäkringskassan annars har precis ingenting blivit gjort ännu, inväntar posten om det kommer ett nytt byggmax kort i så fall blir det kanske den där turen och inhanlda lite byggmaterial.


Grått och tråkigt ute jag jag bara väntar och väntar på att telefonen ska ringa, vill verkligen ha besked om jobb nu, jag HATAR att vänta speciellt då jag skulle vilja förbereda mig på att börja jobba om det nu blir så att jag får tjänsten...*hoppas kan man ju alltid*

Av Kisse - 19 januari 2009 21:17

Tänkte vara lite duktig nu på kvällningen och ringa försäkringskassan eftersom jag alltid glömmer bort det :( Mest för att jag helt enkelt avskyr att prata i telefon när det gäller något vettigt. Ringer i alla fall och tänker utnyttja deras otroligt långa telefon tid dom har 8-21 (är ju rätt otroligt!) Får plats 67 och inser att fan dom kommer ju hinna stänga innan jag kommer fram men man måste ju chansa och jag diskar, skurar av köksskåpen, gör rent spisen sånna där urtråkiga saker som passar ypperligt när man har en telefon i öran och huvdet på sne :( Kommer ner till plats nr 5...tut tut tut... FAN!!!!


Tvättar och plockar undan istället, packar Filips väska och kommer troligen stupa i säng snart. Har ju faktiskt jobbat en hel dag idag åxå, roligt som attan och även om jag kände mig ring rostig när jag kom dit så kunde jag (de allra flesta) namnen och var varm i kläderna innan jag gick hem :) Längtar redan tills på torsdag då jag jobbar där igen, är ju så roligt att jobba med barn speciellt då man har en BRA dag.


Filip och Petter har ju varit på första inskolningsdagen åxå, det gick kanon BRA det åxå, Filip ville inte gå hem så dom stannade en halv timme extra redan första dagen :) Ska bli roligt att följa med honom imorgon!


Bara jag får jobbet nu så blir dte här BRA!!!!

Av Kisse - 18 januari 2009 21:31

Var till svärfar och Aina på middag *gott* som vanligt och vi åt så vi nästan sprack..och sen lite fterrätt på det...*gaah* äckligt mätt!


In en sväng till svärmor och Ludde på vägen hem som haft problem med sitt vatten, problemet är nu funnet så det kan åtgärdas men alla som varit utan vatten ett par timmar och tycker det är jobbigt kan ju tänka några dygn på det och ja förstå att det är hemskt jobbigt, man är ju faktiskt hemsk beroende av vatten.


Nu blir det sängen så vi kommer upp i tid imorgon en stor dag för våran pojke imorgon... FÖRSTA DAGEN PÅ FÖRSKOLA... och för min del blir det jobb med massor av nya barn, alltid spännande!


Bjuder på två bilder från helgen på vårat charmtroll...ni vet han jag skröt om att han inte är så förtjust i gosaker..*hmm*... choklad är mumma det :)

Av Kisse - 18 januari 2009 15:47

Idag bar det iväg till matfors för att bada, vi har en bra bit att åka dit men värmen i vattnet gör det resan värd. Hemskt roligt och mysigt var det även om det var hemskt mycket folk där. Vi var ju ett gäng vi åxå två av Filips fastrar med familjer och Filips moster även en del bekanta. Alltsom allt var det i alla fall 8 kusiner till Filip och en bonus kusin (lillebror till ett kusinpar) :)


När vi kom hem bar vi in en sovande Filip och tog själv en vila på sängen men nu är vi pigga och arlärta igen jag har tom. hunnit dammsuga och torka golven på nedervåningen *klappar på axeln*


Nu är det snart dags att göra oss färdiga för vi är nämligen bortbjuden på middag idag igen.

Av Kisse - 17 januari 2009 19:08

För att inte få lappsjuka (Lappsjuka kan sägas vara ett tillstånd som människor kan komma i när man vistats i en öde trakt under längre tid och på grund av detta blivit nedstämda, delvis på grund av brist på social kontakt. hämtat från wikipedia) begav vi oss hemifrån idag och lite längre in i skogen ;) Hälsade på Filips farfar och Aina, Aina hade bakat en super god rulltårta med hallon *me like* till det fick vi grädde med råsocker *mmm*


Blev kvar för länge som vanligt så Filip somnade i bilen och sov i all fall en stund, försökte lägga mig på sängen me dhonom när vi kom hem med det vilel han inte, slutade med att vi baadade istället eftersom vi skulel iväg och äta tacos hos Filips farmor och Ludde *gott* jag åt verkligen hur mycket som helst.


Ikväll blir det spelkväll med Cajsa, Linn, Rasmus och säkert nån mer åxå.


Imorgon ska vi iväg och bada i Matfors, ska bli så härligt!!!

Av Kisse - 16 januari 2009 19:04

Blev ingen sväng till stan istället blev vi bara hemma (*gaah* jag nästan tokig) och humöret var verkligen inte på topp :(


Pizza till middag och sedan hade vi främmande av Linn och Rasmus (kusiner till Filip) på kvällen även Stefan kom upp på kvällen och det skrattades och surrades långt in på natten, jag var dock duktig som gick i säng i hyffsad tid. Min natt med Filip men som tur var så sov han så gott som hela natten, dock i våran säng men bara vi får sova så går ju det åxå.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards