Alla inlägg under januari 2009

Av Kisse - 16 januari 2009 08:42

Petter sover ännu efter ytterligare en jobbig natt med Filip, själv har jag sovit så gott det gick... inte vidare mycket men tillräckligt för att orka upp strax efter sju med Filip, då hade jag fått i sig en flaska välling åxå.


Dags att ta fram frukost och sedan väcka pappa för sedan blir det en sväng til stan för at inhanlda lite byggmaterial och färg.


Sista lata vardagen innan verkligheten kommer ikapp... på måndag börjar vi ju nämligen inskolning på fsk. Ska bli spännande och roligt samtidigt känns det i mamma hjärtat, att jag jobbar första inskolningsdagen känns väll inte helt hundra bra men självklart kommer det gå bra med pappa och som svärmor sa det blir ju inskolning för Petter åxå han är ju lixom inte inne i svängen som jag är/varit.


Själv ska jag ju jobba på mitt gamla jobb där jag jobbade då jag väntade Filip, ska bli så roligt men "mina" barn går ju på nästa avdelning nu så det blir helt nya barn för min del, små pluttisar :)

Av Kisse - 16 januari 2009 08:36

Detta inlägg är tilläggnad Nisse, Petters lillebror, Filips farbror.


Det bor en apa i oss alla, i Nisse flera....

http://www.youtube.com/watch?v=vQW4t0YjItE

Nisse är hunden... skrämmande likt!

Av Kisse - 15 januari 2009 23:23

Åter igen har den stora frågan kommit på tal, ska jag byta från bloggagratis till blogg.se??? Känns som det är den jag kanske kan klara av...har hemskt svårt för blogspot.com


*hmm* funderar, funderar...hjälp mig, RÖSTA i den nya omröstningen!!!


Den här bloggen blir ju kvar ändå, dock kommer det i så fall inga nya inlägg men de gamla inläggen vill jag ju så klart ha kvar!


*Hmmm* svårt, jag gillar ju enkelheten men bloggen blir ju lite tråkig, utseende mässigt alltså, innehållet blir ju de samma, mitt dravel :)

Av Kisse - 15 januari 2009 20:24

Måste visa mina nya favoriter i MOLOs sortiment.


Denna heter  Molo - Body Floyd - Dalmatian

 



Denna heter Molo - Body Floyd - Cubacars

 

Dessa kommer vi hålla utkik på tradera efter eftersom jag anser att priset är i allra högsta grad för dyrt med 299:- /st.

Finns på luckylittleme

Av Kisse - 15 januari 2009 13:43

Min fd. chef ringde tidigare idag. Jag hoppas, hoppas, hoppas hon ringer (senast) nästa vecka och ger mig ett positivt besked.


*håller tummarna hårt*

Av Kisse - 14 januari 2009 22:31

Alltså jag och Petter är ju som två pensionärer...och har nog alltid varit ;)  Det är alltså inget nytt sedan vi blev föräldrar :) Vi har alltid gillat att lyssna på radio och då speciellt karlavagnen och idag pratar dom om förlossning och jag ryser verkligen hela jag, av välbehag ska jag kanske tillägga.


Jag tycker att det var en sån otrolig upplevelse att föda barn, jag har aldrig varit med om en sådan smärta sådan maktlöshet man vissa stunder kände men alltid sett tillbaka på förlossningen och tyckte att den var helt underbar!!!


Jag längtar verkligen till nästa gång nu när man varit med om det en gång tidigare så tror jag att jag kommer nog vara lite mer nervös (jag vet ju ändå hur ONT det gör) men jag kommer verkligen se fram emot förlossningen!


Petter tycker att det är en av de värsta saker han varit med om maktlösheten att stå brevid och inget kunna göra, kanske är det nästan värre för papporna. Men jag är otroligt stolt över Petter när Filip föddes eftersom han verkligen var lyhörd för mina önskemål och stöttade mig, masserade mig och gjorde som jag sa åt honom :) Petter kräktes efter förlossningen och jag verkligen kan säga att det var en pärs för honom att bara vara på sjukhuset men han blev väll fokuserad han åxå :)


*Ryser*


Kommer aldrig glömma när den där slemmiga saken kom upp på min mage och jag talade om hur fin han var, Petter kan än idag inte förstå hur jag kunde se hur fin han var ;) Filip var täckt av tjock tjockt vitt lager fosterfett :)


*Ryser*




Av Kisse - 14 januari 2009 20:55

Tror vi haft främmande så gott som hela dagen.. ja t.om då vi rymde iväg till affären en sväng, då ringde dom och efterlyste oss :)


Blev riktigt lyxande idag då vi åt hamburgare till middag, Filip flörtade gärnet med thailändskorna som har hamburgeriet, belönade oss lite för att vi var så duktiga att åka och panta.


Väl hemma kom svärmor och Ludde, karlarna försvann ut i garaget (både Cajsa bil och Luddes bil har nämligen varit trasiga, numera hela igen)och inne blev jag och svärmor kvar med Filip som fick sig ett välbehövligt bad efter att ha målat med fingerfärg ;)


Cajsa kom på besök och hade med sig Kila som behöver träna på att vara bland folk då hon ska bli utställningkatt. Mina katter har för länge sedan sluta bli arg på katter som kommer hit...vi har ju haft ett gäng då vi haft en himla otur med katterna, bara Sylvester och Sasette som klarar sig *peppar, peppar*


Petter är duktig och håller på att greja med fönstret ute i hallen själv har jag ingen energi alls. Filip feber steg nu på kvällningen så vi får väll se hur natten blir, Petter tog honom natten som var så är väll min tur inatt... för ni ska inte tro att han sovit hela natten en natt till..nähä då hade det nog stått med STORA bokstäver.


Av Kisse - 14 januari 2009 14:28

Idag fick vi en rolig sak med posten :) Jag och Filip tog snowracingen ner till postlådan, friskluft behöver man även om man har feber och idag fick Filip sova inne så då passade det bra med den lilla promenad det blir till postlådan (vi har en bit till den).


I alla fall var denna med posten idag :) Glad mamma idag! Vi har hållt kollen på denna ett tag på tradera eftersom jag tycker Molos kläder är lite för dyra och gärna köper begagnat istället. Men denna har lyckats komma upp i högre priser på tradera än nya på detta ställe, Sweetfunky, så då bestämde vi (jag OCH Petter) att vi skulle köpa den där istället för som ni tidgare märkt är vi TOKIGA I ÄLGAR!!! Enda neg. jag kan säga om sweetfunky är att denna body ligger under flickkläder???? Sånt kan verkligen reta mig, då vi anser att den mycket väl passar på en pojke åxå :)


Våran Filip är ursnygg i denna!!!


Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards